Αθλητισμός

Απαντάει ο ΠΑΟ σε Μήτρου-Λονγκ με κορυφαίο Έλληνα – Βρήκε… νέο Μήτογλου – 3άρι “δώρο” από Σπανούλη

Απαντάει ο ΠΑΟ σε Μήτρου-Λονγκ με κορυφαίο Έλληνα – Βρήκε… νέο Μήτογλου – 3άρι “δώρο” από Σπανούλη

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον στον σωστό δρόμο και αυτό δεν το αναιρεί βεβαίως η κακή του χθεσινή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Ακόμη και η πανίσχυρη Ρεάλ, που πηγαίνει τρένο, εκτροχιάστηκε κάπως πριν από μερικές μέρες, χάνοντας δικό της παιχνίδι από την Μάλαγα

Νέο “χουνέρι” από τον Γιαννακόπουλο σε Αγγελόπουλους! Στο Λιμάνι απέκτησαν τον γκαρντ της Ζαλγκίρις για να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, όμως οι Πράσινοι ετοιμάζουν αντεπίθεση με ονόματα που πρωταγωνιστούν.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον στον σωστό δρόμο και αυτό δεν το αναιρεί βεβαίως η κακή του χθεσινή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Ακόμη και η πανίσχυρη Ρεάλ, που πηγαίνει τρένο, εκτροχιάστηκε κάπως πριν από μερικές μέρες, χάνοντας δικό της παιχνίδι από την Μάλαγα. Δεν υπάρχει ομάδα, που θα τα σαρώσει όλα στο διάβα της. Οσο και ποιοτική να είναι, τις γκέλες της θα τις κάνει.

Ο Παναθηναϊκός είναι, λοιπόν, στην πρέπουσα κατεύθυνση και ο Ντίνος Μήτογλου τον έχει βοηθήσει τρομερά, αφού κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ είναι άλλος άνθρωπος μετά την μεγάλη του τιμωρία και τους δύο τραυματισμούς, που είχε τελευταίως. Κάνει πράγματα, που ούτε και οι πιο αισιόδοξοι Παναθηναϊκοί θα τα περίμεναν.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του Μήτογλου, αλλά ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ είχε πάρει την απόφασή του να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Όπως και έγινε. Ηθελε να πάει σε ένα γνώριμο περιβάλλον μετά την περιπέτεια, που πέρασε.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θέλει κι άλλους Ελληνες παίκτες στο ρόστερ του και ο λόγος γίνεται για το επόμενο καλοκαίρι. Θα θελήσει να φρεσκάρει το ρόστερ του, καθώς ο Σλούκας θα πηγαίνει στα 35, ενώ αρκετοί από τους υπάρχοντες Ελληνες παίκτες είναι ρολίστες με…ταβάνι στις δυνατότητες τους.

Θα ήθελε, λοιπόν, το «τριφύλλι» να προσθέσει στο ρόστερ του έναν παίκτη σαν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ή τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που κάποια στιγμή και όχι πολύ αργά από τώρα θα φύγει από το ΝΒΑ. Επίσης για βοηθητική λύση μπορεί να «παίξει» ο Βασίλης Τολιόπουλος, που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Αρη και έχει ένα μακρινό σουτ, που δεν το βρίσκεις εύκολα σε Ελληνα παίκτη. Είναι και σε καλή ηλικία, αφού είναι 27 ετών, σαν τον Μήτογλου δηλαδή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments