Αθλητισμός

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε αναβολή των αγώνων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης [vid]

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε αναβολή των αγώνων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε επισήμως αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των «16»).

Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η άφιξη Ερντογάν καθιστούν απαγορευτική τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για τις δύο ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε επισήμως αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των «16»).

Η ΕΛ.ΑΣ. απέστειλε αίτημα στην Ε.Π.Ο. ζητώντας την αναβολή των προαναφερόμενων συναντήσεων, καθώς προγραμματίστηκαν σε ημερομηνίες που η Ελληνική Αστυνομία έχει να διαχειριστεί σημαντικά γεγονότα, τα οποία απαιτούν τη διάθεση μεγάλου αριθμού αστυνομικής δύναμης.

Συγκεκριμένα, το ντέρμπι των «αιωνίων» είχε οριστεί στις 6 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης την επόμενη ημέρα. Στις 6/12 είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στις 7/12 επισκέπτεται την Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά συνέπεια, ζητήθηκε από την ΕΠΟ να μεταθέσει τις δύο αναμετρήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments