Lifestyle

Το υπερπολυτελές σπίτι του Κασσελάκη με θέα την Ακρόπολη [vid]

Το υπερπολυτελές σπίτι του Κασσελάκη με θέα την Ακρόπολη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία για έξι άτομα, δύο μπάνια, μαρμάρινο τζακούζι και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με king-size κρεβάτι.

Χτισμένο στις πλαγιές του λόφου του Αρδηττού, ανάμεσα στα καταπράσινα πεύκα και με θέα που κόβει την ανάσα, βρίσκεται το υπερπολυτελές σπίτι όπου μένει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Στέφανος Κασελάκης μαζί με τον Αμερικανό σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ. Πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ένα γωνιακό εμβληματικό κτίριο που χτίστηκε το 1965 από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Π. Τζαννέτο, στη γωνία Αρδηττού 28 και Θωμόπουλου, στο Μετς, βρίσκεται το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία για έξι άτομα, δύο μπάνια, μαρμάρινο τζακούζι και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με king-size κρεβάτι.

Φυσικά, το κτίριο διαθέτει υποδοχή, θέσεις στάθμευσης και γυμναστήριο. Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι διακοσμημένος με δύο πράσινα παρτέρια, βότανα και ελιές.

Όσον αφορά τα ενοίκια, ο μέσος Έλληνας ζαλίζεται, καθώς οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ την ημέρα (!) και πέφτουν ανάλογα με το διαμέρισμα…

Αν χρειαστεί, τα δύο διαμερίσματα σε κάθε όροφο μπορούν να ενωθούν και να δημιουργήσουν ένα μονόροφο διαμέρισμα 180 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, που μπορούν να εξυπηρετήσουν μια οικογένεια και δύο ζευγάρια που θέλουν έναν ενιαίο χώρο προσφέροντας παράλληλα ιδιωτικότητα.

Όσο για το roof garden με τη μοναδική του θέα, υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία κήπου και μικρή πισίνα. Ο Στέφανος Κσελάκης και ο σύζυγός του μπορούν να απολαύσουν τον Παρθενώνα, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, τον Λυκαβηττό, την Πνύκα, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο και τον Σαρωνικό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι δεν θα «άφηνε «νοικοκυριά» στη Δεξιά όταν οι πραγματικοί ταραχοποιοί είναι αυτοί που μας κυβερνούν και σαπίζουν την κοινωνία», προσθέτοντας ότι «η Αριστερά είναι πρωτίστως οι άνθρωποι του μόχθου και της ανθρωπιάς. Η Αριστερά της ηθικής και της ευθύνης».

Σε ανάρτησή του απαντώντας σε όσους αντιδρούσαν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφο στην 7η Σύνοδο Κορυφής Θεσσαλονίκης, ο Κασσελάκης σημείωσε ότι τα δικά του λόγια «πέρασαν με χτένα» ενώ αυτά των πολιτικών του αντιπάλων «απολαμβάνουν πλήρους υποστήριξης από τα ΜΜΕ. και την ανοχή», προσθέτοντας ότι χαιρετίζει αυτό.

Ο Κασελάκης είπε ότι η Ελλάδα είχε, κάποια στιγμή στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, «πέτυχε έναν βαθμό ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης» που ήταν μια καλή βάση για το μέλλον, αλλά ακολούθησε η κρίση που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό και οδήγησε σε η άνοδος της ακροδεξιάς, το μίσος προς τους μετανάστες και η «διακυβέρνηση μιας ομάδας κολλητών που παρακολουθεί, παρακολουθεί και κάνει επιχειρήσεις».

«Ο στόχος για μένα είναι αυτή η αφετηρία για να οικοδομήσουμε το μέλλον: ένα κράτος δικαιοσύνης, ισότητας, θεσμών που λειτουργούν και κοινωνικής προστασίας για όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments