Ελλάδα

Βάσω Χατζή: Έφυγε από την ζωή η λαϊκή τραγουδίστρια

Βάσω Χατζή: Έφυγε από την ζωή η λαϊκή τραγουδίστρια

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ / Vaso Xatzi

Την τελευταία της πνοή άφησε η λαϊκή τραγουδίστρια Βάσω Χατζή. Η πορεία της στο τραγούδι και το “αντίο” της Χαράς Βέρρα.

Πέθανε η Βάσω Χατζή, τραγουδίστρια του δημοτικού και του λαϊκού τραγουδιού. Την είδηση του θανάτου έκανε η Χαρά Βέρρα με ανάρτησή της στο Facebook.

View this post on Instagram

A post shared by Βάσω Χατζή/Vaso Xatzi (@_vaso_xatzi)

“Δυστυχώς τα άσχημα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Βάσω Χατζή, δεν θα υπάρξει πάλι τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια! Καλό σου ταξίδι Βάσω μου, δεν μπορώ να το πιστέψω. Πριν από λίγες βδομάδες τα λέγαμε στο μαγαζί που είχες έρθει! Δεν έχω λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, στους ανθρώπους της. Σε όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια! Αναντικατάστατη!”, έγραψε η Χαρά Βέρρα.

Γεννήθηκε στην Ασωπία Βοιωτίας και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 17 ετών, όταν ήρθε στην Αθήνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 άρχισε να ακούγεται περισσότερο το όνομά της στον χώρο.

Η Βάσω Χατζή έκανε τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της στα τέλη της δεκαετίας του ’60 σε ιδιαίτερα γνωστά δημοτικά στέκια.

Έκανε εμφανίσεις με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, με τον Στάθη Κάβουρα, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, τον Θανάση Βαρσαμά, τη Σοφία Κολλητήρη, την Αννα Τσαχάλου, τη Ζέτα Οικονόμου, την Τασία Βέρρα, τον Τάκη Καρναβά και άλλους γνωστούς, αποκαλούμενους δημοτικολαϊκούς καλλιτέχνες. Επίσης, συνεργάστηκε με σπουδαίους οργανοπαίκτες όπως ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Βασίλης Σαλέας, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Μάκης Μπέκος, ο Γιώργος Μάγγας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments