Focus

O Vincent Cassel αν και άσχημος έχει γούστο στις ωραίες γυναίκες

O Vincent Cassel αν και άσχημος έχει γούστο στις ωραίες γυναίκες

Πηγή Φωτογραφίας: GQ.COM

Από τη Monica Bellucci και την Tina Kunakey, στην ακόμα νεότερη (!) και κλώνο της τελευταίας, Narah Baptista.

Είναι το χρώμα των ματιών του; Είναι το βλέμμα του; Είναι η αυτοπεποίθησή του; Ή μήπως η προφορά του; Όσο εσύ και ο υπόλοιπος ανδρικός πληθυσμός αναρωτιέται, απορεί και αναζητά τους λόγους που ο Vincent Cassel έχει τέτοια “πέραση” στις γυναίκες, εκείνος λιάζεται σε κάποια εξωτική παραλία της Βραζιλίας, αγκαλιά με τη νέα σύντροφό του, η οποία -μάντεψε- είναι, για ακόμη μία φορά, μία καλλονή που έχει τα μισά του χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Ο 57χρονος Cassel γεννήθηκε στο Παρίσι μία ημέρα σαν κι αυτή, το 1966, από μητέρα δημοσιογράφο και πατέρα ηθοποιό. Ο ίδιος έχει χτίσει μία σπουδαία καριέρα στην υποκριτική, με τη γαλλική ταινία La Haine του 1995 να αποτελεί το μεγάλο του ντεμπούτο στο κινηματογραφικό σύμπαν. Έκτοτε έχει ερμηνεύσει εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες, όπως το Black Swan, το Eastern Promises, αλλά και το L’Appartement, στο σετ του οποίου γνωρίστηκε με την πρώτη του σύζυγο, Monica Bellucci.

Και κάπως έτσι, μεταβαίνουμε στην προσωπική ζωή του Cassel, η οποία έχει απασχολήσει όσο λίγες τα μίντια. Η αλήθεια είναι πως το εκλεπτυσμένο γούστο του ηθοποιού στις γυναίκες, φέρει μεγάλη ευθύνη για αυτό και ο πρώτος του γάμος μας έδωσε γρήγορα μία έντονη γεύση του τι θα ακολουθούσε, χωρίς βέβαια να περίμενε κανείς ότι θα χώριζε.

Monica Bellucci

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας το 1996. Μέχρι τότε, ο Cassel πήγαινε από το ένα κορίτσι στο άλλο και ποτέ δεν ήταν με κάποια για περισσότερο από τρεις ή τέσσερις μήνες, με τη Monica να είναι η πρώτη του αγάπη, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στον Guardian.Έτσι, τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν. Στη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο κόρες, την Deva η οποία μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της και ασχολείται με το μόντελινγκ και τη μικρότερη Léonie. Δυστυχώς, όμως, το love story τους δεν κράτησε για πάντα. Μετά από 14 χρόνια γάμου οι δύο ηθοποιοί τράβηξαν χωριστούς δρόμους, προκαλώντας απογοήτευση στους φανς τους και κυρίως έκπληξη σε εμάς, που δε θα σε αφήναμε ποτέ Monica.

Tina Kunakey

Πώς μπορεί κάποιος άνδρας να ξεπεράσει τη Monica Bellucci; Πολύ δύσκολα, θα πούμε εμείς. Ωστόσο, ο Vincent Cassel κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή του, βρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο της αψεγάδιαστης, Tina Kunakey.

View this post on Instagram

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Γαλλία έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και καθημερινά “μαγεύει” τους εκατομμύρια ακολούθους του με τις αναρτήσεις του στο Instagram. Ο ηθοποιός ήταν και εκείνος “θύμα” της γοητείας της και έτσι μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γαλλία. Η κόρη τους, Amazonie, είναι ο καρπός του έρωτά του Cassel και της Kunakey- ενός έρωτα που τελείωσε άδοξα μέσα στο 2023.

View this post on Instagram

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

Narah Baptista Και έπειτα από αυτή τη σύντομη αναδρομή, φτάσαμε στο σήμερα. Μετά από δύο αποτυχημένους γάμους, ο Cassel ο οποίος περνά μεγάλο διάστημα του χρόνου του στη Βραζιλία, φαίνεται πως τώρα είναι ερωτευμένος με τη Narah Baptista.Εκείνη είναι 27 χρονών, μοντέλο με καταγωγή από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και, φυσικά, είναι άκρως εντυπωσιακή, με εξωτική ομορφιά και αναλογίες που μοιάζουν να μην είναι αληθινές. Εντωμεταξύ, δεν ξέρουμε αν το παρατήρησες, αλλά η Baptista μοιράζεται μία απίστευτη ομοιότητα με την πρώην σύζυγο του Vincent Cassel, Tina Kunakey.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments