Lifestyle

Εβελίνα Παπούλια: «Μια φορά συμβούλευσα την κόρη μου σε κάτι και μετά το μετάνιωσα, γιατί δεν της βγήκε»

Εβελίνα Παπούλια: «Μια φορά συμβούλευσα την κόρη μου σε κάτι και μετά το μετάνιωσα, γιατί δεν της βγήκε»

Πηγή Φωτογραφίας: I-diakopes.gr

Εβελίνα Παπούλια: «Πάμε να κάνουμε τη δουλίτσα μας. Και να μιλήσεις, να πεις τι; Να τσακωθείς; Δεν τσακώνομαι, πολύ σπάνια θα τσακωθώ. Οποιαδήποτε ένταση μπορεί να δημιουργηθεί στη δουλειά, έχει να κάνει με το να γίνει πιο εποικοδομητική η δουλειά, δεν παρεξηγείται κανείς»

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τις συμβουλές που δίνει στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε για τις δύσκολες συνεργασίες στον χώρο της υποκριτικής: «Αν είναι κάτι πάρα πολύ ακραίο, θα μιλήσω».

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Papoulia 1111 🙏 (@evelina_papoulia_official)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάμε να κάνουμε τη δουλίτσα μας. Και να μιλήσεις, να πεις τι; Να τσακωθείς; Δεν τσακώνομαι, πολύ σπάνια θα τσακωθώ. Οποιαδήποτε ένταση μπορεί να δημιουργηθεί στη δουλειά, έχει να κάνει με το να γίνει πιο εποικοδομητική η δουλειά, δεν παρεξηγείται κανείς».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα της και το αν έχει μυστικά, δήλωσε: «Δεν έχω μυστικά, είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο. Από τη στιγμή που λέω κάτι, παίρνω τα ρίσκα μου, αλλά είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πεις “ναι μεν, αλλά…”. Είμαι αυτό».

Όσο για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, εξήγησε πως της δίνει συμβουλές, μόνο όταν της το ζητάει η ίδια.

«Δεν συμβουλεύω την κόρη μου, χωρίς να μου το ζητήσει. Μακάρι να κάνει λάθη, από αυτά μόνο μαθαίνουμε. Το λάθος το θεωρώ εξέλιξη, της λέω “κάνε αυτό που θες”. Μια φορά θυμάμαι ότι τη συμβούλευσα σε κάτι και μετά το μετάνιωσα, γιατί δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Είναι άλλη η αισθητική, εμένα δεν με συμβούλευσε ποτέ κανένας» είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments