Ζώδια

Ερωτικό «γιουρούσι» τον Δεκέμβριο του 2023: «Συναγερμός» για Αιγόκερους, Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Ερωτικό «γιουρούσι» τον Δεκέμβριο του 2023: «Συναγερμός» για Αιγόκερους, Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: pexels.com

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

Το δύσκολο Φθινόπωρο 2023 πέρασε τις ερωτικές σχέσεις από δυνατά ρίχτερ και η ευκαιρία για ερωτική χαρά και ικανοποίηση ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Ο Δεκέμβριος έρχεται όμως με πιο γιορτινή διάθεση αλλά και με την ευκαιρία για περισσότερο έρωτα και αποκατάσταση των σχέσεων. Τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν κάποια ζώδια που θα λάμψουν από έρωτα! Με την ευκαιρία, δέιτε τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Ταύρος Ταύρε, υπάρχει μεγάλη εύνοια προς τα ερωτικά σου κατά το Δεκέμβρη, η οποία ξεκινά κυρίως από την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Σκορπιό. Έτσι, θα μπορούσες να χαρείς έναν καινούριο έρωτα ή να ζεστάνεις εκ νέου το πάθος της σχέσης σου, ανεξαρτήτως δεκαημέρου! Από τις 4 ως τις 29 του μήνα η Αφροδίτη με τις υπέροχες όψεις τις σου χαρίζει ένα πικάντικο διάστημα με μεγάλες προοπτικές. Εκτός των παραπάνω, ο Δίας από το δικό σου ζώδιο, σου χαρίζει εύνοια στις προσπάθειές σου. Επομένως, αν τολμήσεις μία προσέγγιση που υπό διαφορετικές συνθήκες θα θεωρούσες ‘έξω απ’ τα νερά σου’, η τύχη αυτή τη φορά θα είναι με το μέρος σου.

Καρκίνος Τον Δεκέμβριο η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 4-29 του μήνα και δεν θα λείψουν οι κατακτήσεις και οι ερωτικές επιτυχίες. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς έχει τα τυχερά του, έχεις ρέντα στον έρωτα και πολλές ευκαιρίες για ποιοτικές γνωριμίες με καλή προοπτική! Σου δίνεται και η δυνατότητα επανασύνδεσης από τις 12-22 του μήνα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Παράλληλα καθώς φτάνουμε στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, με την θετική συμμετοχή του Δία και του Κρόνου σου χαρίζει μαγευτικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές και το 2023, ρίχνει την αυλαία του ακόμα και με μία επισημοποίηση!

Λέων Φίλε Λέοντα, πρέπει να περιμένεις ένα μακελειό στην ερωτική σου ζωή το επόμενο διάστημα. Επικρατεί μία συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, επομένως θα σε απασχολήσει πολύ αυτό το κομμάτι. Εκτός των νέων ερωτικών επιτυχιών, δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν και άτομα από το παρελθόν. Αρχικά ο Άρης στον Τοξότη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο ολόκληρο το Δεκέμβρη ανεβάζοντας εμφανώς τη λίμπιντο, αλλά και την τόλμη σου για σημαντικές κινήσεις. Η Αφροδίτη σε βοηθά περισσότερο κατά τα τέλη του μήνα, ιδίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ενώ ο Ερμής από τις 23 του μηνός κι έπειτα σου χαρίζει επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως Τον Δεκέμβριο κατανοείς τι θέλεις από την προσωπική σου ζωή και καταφέρνεις και το κάνεις πραγματικότητα! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό, εκπληρώνει ερωτικές επιθυμίες σου, φέρνει και γνωριμίες μέσα από κοινωνικά δίκτυα που θα έχεις τα τυχερά σου και θα είσαι δημοφιλής! Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου από 12-22 Δεκεμβρίου και αναπληρώνεις το χαμένο χρόνο αναγνωρίζοντας λάθη που έγιναν σε μία παλιά σχέση αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας σημαντικά τις αισθηματικές σας εξελίξεις της περιόδου . Επηρεάζεσαι εσύ που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ενώ δεν λείπουν και τα ερωτικά «κεραυνοβολήματα» για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments