Αθλητισμός

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Γιάννενα με αρκετές απουσίες – Ποιοι μένουν οριστικά εκτός [vid]

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Γιάννενα με αρκετές απουσίες – Ποιοι μένουν οριστικά εκτός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Αραούχο ένιωσε ενοχλήσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε θεραπεία και να μην μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στα Γιάννενα, εκεί που η ΑΕΚ είχε αφήσει βαθμούς την περσινή σεζόν, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει τα Γιάννενα με αρκετές απουσίες για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ.Πέρα από τα δεδομένα προβλήματα των Γκαρσία και Γιόνσον, που βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας, από τραυματισμούς που είχαν υποστεί, προστέθηκαν στο απουσιολόγιο και οι Αραούχο και Μουκουντί.

Ο Αραούχο ένιωσε ενοχλήσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε θεραπεία και να μην μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στα Γιάννενα, εκεί που η ΑΕΚ είχε αφήσει βαθμούς την περσινή σεζόν, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Από την άλλη ο Μουκουντί έμεινε εκτός αποστολής από τον Ματίας Αλμέιδα, λόγω… γραφειοκρατίας. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός είχε κληθεί από την Εθνική του ομάδα και παρ’ όλο που δεν ενσωματώθηκε στην Εθνική του ομάδα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας δεν το αποδέσμευσε, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού από το Καμερούν δεν έστειλαν το απαραίτητο έγγραφο, για να μπορεί να παίξει με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι στα Γιάννενα:  Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments