Αθλητισμός

Η Νιούκαστλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι και πάτησε εξάδα [vid]

Η Νιούκαστλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι και πάτησε εξάδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram nufc, Η Νιούκαστλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι και πάτησε εξάδα ενώ η Μπράιτον επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Νότιγχαμ πριν την ΑΕΚ.

Η Νιούκαστλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι και πάτησε εξάδα ενώ η Μπράιτον επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Νότιγχαμ πριν την ΑΕΚ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Νιούκαστλ που με σπουδαία εμφάνιση διέλυσε 4-1 την Τσέλσι για τη 13η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα. Στις νίκες επέστρεψε και η Μπράιτον η οποία είχε δύο μήνες να πανηγυρίσει τρίποντο και το έκανε στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ όπου επικράτησε 3-2 με ανατροπή, λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Φατί και Λάμπτεϊ αποχώρησαν τραυματίες για τους «Γλάρους» που δεν σταματούν να μετρούν προβλήματα.

Πάρτι η Νιούκαστλ

Στο «St James Park» η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Ίσακ από ασίστ του Μάιλι, αλλά στο 24′ ο Στέρλινγκ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 για την Τσέλσι. Στο 36′ ο Γκάλαχερ έχασε απίθανη ευκαιρία για δεύτερο γκολ ενώ στο 43΄ο Τρίπιερ σημάδεψε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γκόρντον σέντραρε από αριστερά και ο Λασέλς με κεφαλιά έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζοέλιντον έκλεψε από τον Τιάγκο Σίλβα και από κοντά πλάσαρε για το 3-1 ενώ στο 73′ αποβλήθηκε ο Ρις Τζέιμς. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 83′ ο Γκόρντον με διαγώνιο σουτ.

Πανηγύρισε δύο μήνες μετά η Μπράιτον

Πύρρειος νίκη για την Μπράιτον στο «City Ground» επί της Νότιγχαμ! Μόλις στο 3′ ο Ελάνγκα με κεφαλιά έγραψε το 1-0 και στο 26′ ο Φέργκιουσον με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για την Μπράιτον η οποία πήρε προβάδισμα πριν το ημίχρονο καθώς στο 45+4′ ο Γκρος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζοάο Πέδρο έκανε το 1-2 με κεφαλιά.

Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 1-3 με πέναλτι στο 55′. Στο 72′ η Νότιγχαμ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Ντανκ, με τον Γκιμπς Γουάιτ να σκοράρει για το 2-3 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος αφού παρά την πίεση των γηπεδούχων, η Μπράιτον άντεξε.

Σπουδαία διπλά για Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ, μεγάλη νίκη η Λούτον

Στα υπόλοιπα ματς, η Γουέστ Χαμ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπέρνλι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ η Μπόρνμουθ «καθάρισε» με 3-1 τη Σέφιλντ εκτός έδρας. Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Λούτον με το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 1-1

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 1-2

Λούτον-Κρίσταλ Πάλας 2-1

Νιούκαστλ-Τσέλσι 4-1

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπράιτον 2-3

Σέφιλντ Γιουν.-Μπόρνμουθ 1-3

Μπρέντφορντ-Άρσεναλ 25/11

Τότεναμ-Άστον Βίλα 26/11

Έβερτον-Μάντσεστερ Γ. 26/11

Φούλαμ-Γουλβς 27/11

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments