Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Τριάρα ανατροπής με Φορτούνη [vid]

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Τριάρα ανατροπής με Φορτούνη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365291] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων με τρίποντο

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν στο κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας τιμωρίας Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό και επικράτησαν 3-1 των Αγρινιωτών με ανατροπή για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Χατζηθεοδωρίδης ανησύχησε τον Ολυμπιακό ανοίγοντας το σκορ στο 13′. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν άμεσα με αυτογκόλ του Οικονόμου έπειτα από σουτ του Έσε στο 17′. Ο Φορτούνης με υπέροχο γκολ στο 40′ έκανε το 2-1, με τον Ελ Κααμπί να επιστρέφει στο σκοράρισμα με τα ερυθρόλευκα έπειτα από δύο μήνες και να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 70′.

Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός έφτασε τους 27 πόντους και βρίσκεται στην 2η θέση της Stoiximan Super League. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του παραμένει τελευταίος με έξι βαθμούς.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (74′ Ιμπόρα), Ντόη, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης (85′ Καρβάλιο), Μπιέλ (68′ Ποντένσε), Μασούρας (74′ Μπρίνιτς), Γιόβετιτς (68′ Ελ Κααμπί).
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (81′ Μαυρίας), Πέρες (76′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (61′ Μπελεβώνης), Ακόστα, Βοΐλης (46′ Σίλβα), Ντουάρτε Φρ (76΄ Ντίας)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments