Αθλητισμός

F1: Ο Σέρχιο Αγουέρο εμφανίστηκε με «ντροπιαστική» ολόσωμη στολή της Man City στο Αμπού Ντάμπι GP

F1: Ο Σέρχιο Αγουέρο εμφανίστηκε με «ντροπιαστική» ολόσωμη στολή της Man City στο Αμπού Ντάμπι GP

Πηγή Φωτογραφίας: sport24.gr, Ο θρύλος της Σίτι ήταν ανάμεσα στα αστέρια και τους άλλους άσους της Πρέμιερ Λιγκ , όπως ο Τζόρνταν Χέντερσον, που παρευρέθηκαν στην πίστα Yas Marina, αλλά η απαίσια στολή του ήταν σίγουρα η χειρότερη του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής.

Ο θρύλος της Σίτι ήταν ανάμεσα στα αστέρια και τους άλλους άσους της Πρέμιερ Λιγκ , όπως ο Τζόρνταν Χέντερσον, που παρευρέθηκαν στην πίστα Yas Marina, αλλά η απαίσια στολή του ήταν σίγουρα η χειρότερη του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής.

F1 Αμπού Ντάμπι GP: Η στολή του Σέρχιο Αγουέρο για το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι καταρρίφθηκε αφού φόρεσε μια «ντροπιαστική» στολή της Μάντσεστερ Σίτι στον τελευταίο αγώνα της F1 της σεζόν.

Ο θρύλος της Σίτι ήταν ανάμεσα στα αστέρια και τους άλλους άσους της Πρέμιερ Λιγκ , όπως ο Τζόρνταν Χέντερσον, που παρευρέθηκαν στην πίστα Yas Marina, αλλά η απαίσια στολή του ήταν σίγουρα η χειρότερη του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής.

Ο Αγουέρο άφησε το Etihad το 2021 μετά από δέκα χρόνια στον σύλλογο για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα , αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί λίγους μήνες αργότερα μετά από συμβουλές των γιατρών, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στο στήθος που διαγνώστηκε ως καρδιακή αρρυθμία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Αλαβές. Αλλά ο Αγουέρο εξακολουθεί να δείχνει πού βρίσκεται η αληθινή του πίστη.

F1 Αμπού Ντάμπι GP: Ο πρώην διεθνής της Αργεντινής απαθανατίστηκε εμφανιζόμενος με μια προσαρμοσμένη στολή αγώνα City. Η στολή του έβλεπε ένα τοπ City με χορηγούς και ακόμη και ένα γιακά για να ταιριάζει με το τρέχον κιτ, το κάτω μισό του κοστουμιού αντέγραφε το σχέδιο του σορτς City με το σήμα και το λογότυπο της Puma κάτω από το Νο10, και φυσικά η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με το όνομα και το εμβληματικό Νο10 στο πίσω μέρος του επάνω μέρους.

abu-dhabi-gp-abu-dabi-grand-prix-Sergio-Aguero-rocks-Man-City-outfit-F1-formula-one-2023

Η γνώμη ήταν σίγουρα διχασμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι οπαδοί της Σίτι απροσδόκητα απολάμβαναν βλέποντας τον ήρωά τους να δείχνει ακόμα την αγάπη του για τον σύλλογο, ένας οπαδός σχολίασε: «Ο Αγουέρο εμφανίζεται στον αγώνα με ένα πλήρες κοστούμι αγώνα City, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να μου λέει ότι δεν το κάνει. δώστε af*** για τη Man City». Ο δεύτερος είπε: «City through and through», ενώ ένας τρίτος τον χαρακτήρισε «απόλυτο θρύλο».

F1 Αμπού Ντάμπι GP: Αλλά άλλοι δεν εντυπωσιάστηκαν με το ντύσιμο του Αγουέρο, όπως κάποιος τον αποκάλεσε απλώς «ντροπιαστικό». Ένας δεύτερος είπε: «Αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ», ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Μοιάζει με 10χρονο».

Το ταξίδι του Αγουέρο στο Άμπου Ντάμπι σημαίνει ότι δεν θα είναι στις κερκίδες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Σίτι με τη Λίβερπουλ στη μεσημεριανή έναρξη του Σαββάτου. Μια νίκη για την πρώην ομάδα του θα τους έβλεπε να ανοίγουν μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη Λίβερπουλ, ενώ οι Κόκκινοι μπορούν να πηδήσουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρώτη θέση του πίνακα της Premier League με νίκη.

Πηγή: sporttime.gr//Μιχάλης Κοντιζάς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments