Lifestyle

Μπέσσυ Μάλφα: «Αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο που δεν με αφορά η απιστία»

Μπέσσυ Μάλφα: «Αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο που δεν με αφορά η απιστία»

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν με αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα» τους απαντώ ότι...»

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Μπέσσυ Μάλφα. Η ηθοποιός απάντησε για τους γονείς της, την οικογένειά της, τα χρήματα και την παράσταση «Ελέφας».

View this post on Instagram

A post shared by Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (@gerasimos_skiadaresis)

«Οι γονείς μου έδιναν απλόχερα αγάπη και ήταν πολύ ανοιχτά μυαλά, ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και η μητέρα μου ζωγράφος. Οι γονείς μου στερήθηκαν πολλά για να σπουδάσουν εμένα και τον αδελφό μου, έχω φυλαγμένους ακόμη τους πίνακες της μητέρας μου. Εύχομαι να τους εκθέσω», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα είπε στη συνέχεια: «Την προσβολή την αντιμετωπίζω με ευθύτητα. Εάν μου πουν “σε ξέρω, είσαι η γυναίκα του Φατσέα”, λέω “συγγνώμη, είστε και κυρία, δεν είμαι γυναίκα κανενός”. Στο “γυναίκα Φατσέα” απαντώ “ονομάζομαι Μπέσσυ Μάλφα, ο σύζυγος μου είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης”. Το 2023 κανένας δεν ανήκει σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το κοινό καλό».

Για την οικογένειά της, η Μπέσσυ Μάλφα ανέφερε: «Είμαι οπαδός της άποψης ότι τα παιδιά δεν μας ανήκουν. Δεν είμαστε ικανοί να δίνουμε μαθήματα ο ένας στον άλλο. Ο Γεράσιμος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ήμασταν έξυπνοι στο να συναντηθούμε. Ερωτεύτηκα τα πάντα στον Γεράσιμο, γιατί το μυαλό κάνει και το έξω, το έξω κάνει και το μέσα πολλές φορές. Οι όμορφοι άνθρωποι δεν πρέπει να χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και να αισθάνονται λίγοι, ούτε να γίνεται το ανάποδο, οι άνθρωποι είναι όμορφα όντα.

Φυσικά και ο Γεράσιμος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, αλλά αυτό δεν συνέβη με το που τον γνώρισα. Απλά είπα “μου αρέσει πάρα πολύ”. Κυνηγήσαμε ο ένας τον άλλο. Δεν ήταν εύκολος ο Γεράσιμος, δεν έγινε αμέσως η σχέση, είχαμε αντιστάσεις. Στις αντιστάσεις του Γεράσιμου αισθάνθηκα ότι δεν θα προχωρήσουμε, το άφησα λοιπόν και τότε εκείνος με κυνήγησε».

Όπως είπε η Μπέσυ Μάλφα, όταν γέννας παιδιά μαθαίνεις να έχεις υπομονή. Η ίδια είχε ενημερωθεί νωρίς από τον γυναικολόγο της για την επιλόχειο κατάθλιψη και όταν ένιωθε πως της «χτυπούσε» την πόρτα έλεγε στον εαυτό της να χαλαρώσει.

Για την απιστία, η Μπέσσυ Μάλφα απάντησε: «Δεν ξέρω πλέον πως θα αντιδρούσα σε μία απιστία, είμαι μεγάλη, παίρνω τη ζωή έτσι όπως είναι τώρα. Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που αγάπησα. Τον αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο, που νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τη σχέση μου μαζί του πλέον».

Η Μπέσσυ Μάλφα ανέφερε επίσης: «Στις δυσκολίες πίστευα ότι κάτι θα βρούμε, ό,τι κι αν ήταν αυτό. Όταν έχεις παιδιά φυσικά και θα πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, δεν θα το παίξω καλλιτέχνης. Δεν έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, δεν έκανα πολλά σίριαλ, απλά τα δείχνουν συνέχεια. Ήμουν νέα ηθοποιός, δεν έπαιρνα εκατομμύρια. Δεν γνωρίζω γιατί δεν είμαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, κάποιες προτάσεις που ήρθαν για γκεστ εμφανίσεις τις αποδέχτηκα».

Για τα παιδιά της δήλωσε πως ήταν αυτονόητο στο σπίτι τους ότι έγραφαν και μάλιστα και στα αγγλικά, ωστόσο η ίδια δεν σκεφτόταν ότι είχαν ταλέντο και θεωρούσε πως ήταν ο τρόπος έκφρασής τους. Οι κόρες της έχουν γίνει γνωστές ως «Σκιαδαρέσσες», ενώ ο γιος της, Γιάγκος, ανήκει στον κόσμο των μαθηματικών και θέλει να γίνει μηχανικός αεροδιαστήματος.

Η Μπέσσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου, στην σκηνή «Ωμέγα» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη: «Το έργο είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας, μία ελληνική οικογένεια στην επαρχία. Ο άντρας της ιστορίας είναι ομοφοβικός, ρατσιστής και κακοποιητής. Ο κολλητός του άντρα μου είναι παντρεμένος με την ανιψιά μου, που τα έχει και με τον άντρα μου, μένει έγκυος απ’ αυτόν, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στον ρόλο μου.

Την ηρωίδα μου την είδα σαν μία Ελλάδα κακοποιημένη, σαν μία μάνα που δεν έγινε ποτέ μάνα, ενώ αυτό που πραγματικά θέλει είναι η ελευθέρια της. Το έργο είναι κωμωδία και ένας καλός τρόπος να σκεφτεί ο θεατής να αποτινάξει από πάνω του πράγματα, βλέποντας το φριχτό από την κωμική του πλευρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments