Ζώδια

Πανσέληνος 27/11 – Ο Θυμός Και Τα Συναισθήματα Θα Είναι Στα Ύψη

Πανσέληνος 27/11 – Ο Θυμός Και Τα Συναισθήματα Θα Είναι Στα Ύψη

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πανσέληνος 27/11 στους Διδύμους .

Καλώς ήρθατε στην ετήσια πανσέληνο στους Διδύμους, απέναντι από τον Ήλιο στον Τοξότη.

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου ονομάζεται Πανσέληνος του κάστορα.

Τι συμβαίνει όταν ο ήλιος και η σελήνη περιστρέφονται κατά μήκος του άξονα Διδύμων-Τοξότη; Αυτός είναι ο άξονας διδασκαλίας και μάθησης. ο άξονας του αέρα και της φωτιάς , ο άξονας όλων των πραγμάτων φωτεινός, μεγάλος και συναρπαστικός.

Όταν συνεργάζονται, αυτά τα δύο αρχέτυπα είναι πιο παραγωγικά και χαοτικά από ένα νέο ηφαίστειο που αναδύεται από τα βάθη της γης. Η ενέργεια ξεχύνεται από κάθε γωνιά του σύμπαντος εδώ. Θα αποκτήσουμε γρήγορα περισσότερη σοφία και εμπειρία καθώς οδηγούμε αυτόν τον πύραυλο.

Αυτή η πανσέληνος είναι καθαρή κίνηση και προοπτική επέκτασης. Η συνδεσιμότητα και η δραστηριότητα γεμίζουν τον αέρα. Η πανσέληνος στους Διδύμους εστιάζει στην τέχνη, τη γλωσσολογία και όλα τα διασκεδαστικά και πολύχρωμα πράγματα.

Ο Δίδυμος αφορά επίσης την επικοινωνία, είτε πρόκειται για την απολαυστικά χαλαρή επικοινωνία που έχουμε με τα παιδιά, την απλή επικοινωνία ενός επαγγελματικού χώρου εργασίας, την κομψότητα μιας γραπτής επιστολής ή στο διάλειμμα για κάπνισμα με έναν φίλο.

Ο Δίδυμος τα κάνει όλα, πλάθεται και αλλάζει με κάθε άτομο και συνομιλία.

Διαβάζει τον αέρα. Ξέρει πότε πρέπει να είναι ουδέτερος, πότε να είναι συμπονετικός, αγανακτισμένος και πότε να ακούει.

Ο Δίδυμος διδάσκει επίσης την τέχνη του αυτοστοχασμού και της αυτογνωσίας. Όταν νιώθουμε αναστατωμένοι, σταματάμε για να ρωτήσουμε – ποια πεποίθησή μου αμφισβητείται αυτή τη στιγμή; Μπορώ να αλλάξω αυτή την πεποίθηση; Μπορώ να το ακολουθήσω, σαν κλωστή στο σκοτάδι, πίσω στην αρχή του;

Ελευθερώστε το μυαλό με ειλικρίνεια για να καβαλήσετε τον νυχτερινό ουρανό στην πλάτη του Τοξότη, του άγριου επιβήτορα του ουράνιου τόξου.

γνώση ~ επικοινωνία ~ σύνδεση ~ διδασκαλία ~ μάθηση ~ μοίρασμα

Αυτή η πανσέληνος αντιτίθεται όχι μόνο στον ήλιο στον Τοξότη, αλλά και στον Άρη στον Τοξότη. Ο θυμός και τα συναισθήματα θα είναι στα ύψη. Αυτό δεν είναι για τους αδύναμους. Βρείτε έναν τρόπο να διοχετεύσετε αυτό το πολεμικό πυρ έξω από το σώμα-μυαλό σας.

Θυμηθείτε επίσης να μετριάζετε τη διασκέδαση αυτής της πανσελήνου με λίγη ξεκούραση διαφορετικά κινδυνεύετε να θέσετε σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή συμπίπτει επίσης με αυτήν την πανσέληνο ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή στον Τοξότη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η συγκυρία είναι αρκετά αγχωτική για το σώμα και το μυαλό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments