Πολιτική

Άδωνις: Μπούμερανγκ η απρέπεια Σούνακ [vid]

Άδωνις: Μπούμερανγκ η απρέπεια Σούνακ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την πρόσφατη απρέπεια του κ. Ρίσι Σούνακ στηλιτεύει, σε σημερινή παρέμβασή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιχειρηματολογεί και επιμένει υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Απόλυτα ρεαλιστικός ο στόχος της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα

Την πρόσφατη απρέπεια του κ. Ρίσι Σούνακ στηλιτεύει, σε σημερινή παρέμβασή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιχειρηματολογεί και επιμένει υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Πρόκειται για μια βαθύτατα λανθασμένη απόφαση του κυρίου Σούνακ», τονίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Η διπλωματική απρέπεια του κ. Σούνακ τού έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Ο πρωθυπουργός παίρνει «άριστα» στη διαχείριση του θέματος», συμπληρώνει επί του θέματος ο Ά. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, «ο στόχος της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα είναι απολύτως ρεαλιστικός. Το θέμα της επανένωσης αφορά όλο τον κόσμο, αφορά όλη την ανθρωπότητα, όλους τους πολιτισμένους λαούς. Και πιστεύω πως πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση για την επιστροφή των Γλυπτών στην πατρίδα τους. Και πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης θα βρει λύσεις».

«Το Βρετανικό Μουσείο κάνει δήλωση σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του κ. Σούνακ. Η εξέλιξη αυτή θα κάνει καλό στην Ελλάδα και οφείλουμε όλοι να συγχαρούμε τον πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ψύχραιμη και νηφάλια αντιμετώπιση της απρέπειας από την πλευρά του Βρετανού ομολόγου του», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments