Lifestyle

Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ»

Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: play-news.gr

Κούγιας: «Έχω προσωπική σχέση εδώ και 2 χρόνια - Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα»

Η Εύη Βατίδου, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, ξεκαθάρισε για τις φήμες περί επανασύνδεσης και τόνισε ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος.

View this post on Instagram

A post shared by Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η επανασύνδεση είναι ένας πάρα πολύ σωστός ορισμός. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι κάποτε όταν έχουν ίσως απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, άρα είναι απόλυτο σωστό αυτό. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει τώρα συμβεί. Διότι εγώ παιδιά, δεν πρόκειται για κάποια επανασύνδεση όπως καταλαβαίνετε κινητής τηλεφωνίας. Εγώ είμαι μαμά, μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντοτε η Εύη Βατίδου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, όπως αντιλαμβάνεστε».

Στη συνέχεια, σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της ότι ενοχλείται η σύντροφός του με τις φήμες περί επανασύνδεσης, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω γι’ αυτά τα πράγματα. Ξέρω αυτά που μου λέει ο Αλέξης εμένα απευθείας. Σήμερα, κανένας δεν έχει κάνει ερώτηση την ερώτηση που μου κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Ο Αλέξης είναι ένα μέλος της οικογένειάς μου, το καταλάβατε;».

Και πρόσθεσε: «Εγώ νόμιζα ότι με είπε υψηλότατη, δεν έχω καταλάβει. Ωραία, εντάξει εμείς θέλουμε να είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος σε ό, τι επιλογή και αν κάνει. Δεν έχω καμία δουλειά, δεν έχω καμία σχέση εγώ με όλο αυτό».

Ο Αλέξης Κούγιας έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, που μίλησε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης μεταξύ τους.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments