Ελλάδα

Έτσι “χτυπούσε” η σπείρα του τράπερ – Πώς άδειαζε τα ΑΤΜ [vid]

Έτσι “χτυπούσε” η σπείρα του τράπερ – Πώς άδειαζε τα ΑΤΜ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Ο γνωστός τράπερ δεν ήταν μόνο γνωστός στο κοινό του, αλλά και στις αρχές για την εγκληματική δράση του. Μάλιστα ο τράπερ οποίος συνελήφθη μαζί με ακόμη δύο άτομα στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση συμμορίας που «χτυπούσε» και άδειαζε ΑΤΜ τραπεζών σε όλη τη χώρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή διάρρηξης ΑΤΜ

Ο γνωστός τράπερ δεν ήταν μόνο γνωστός στο κοινό του, αλλά και στις αρχές για την εγκληματική δράση του. Μάλιστα ο τράπερ οποίος συνελήφθη μαζί με ακόμη δύο άτομα στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση συμμορίας που «χτυπούσε» και άδειαζε ΑΤΜ τραπεζών σε όλη τη χώρα.

Ο τράπερ είχε συλληφθεί ξανά το 2021 για παρόμοια υπόθεση, ωστόσο, αποφυλακίστηκε το 2023 με περιοριστικούς όρους καθώς είχε περάσει το 18μηνο και δεν έγινε η δίκη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν έτοιμος να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι, οι στίχοι του οποίου θα περιέγραφαν ότι τον έπιασε η αστυνομία αλλά στη συνέχεια τον έβγαλαν έξω κι έτσι υποχρεώνεται να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα. Είναι χαρακτηριστικό, επίσης, ένα άλλο τραγούδι του, που ουσιαστικά περιγράφει την παράνομη δράση του και τα μπλεξίματά του με την αστυνομία και την δικαιοσύνη. «Και πάμε τώρα στη σύλληψη του τραγουδιστή, ο οποίος κατηγορείται για μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ» και «γνωστός τράπερ βρίσκεται πίσω από την υπόθεση ανατίναξης ΑΤΜ», ακούγεται στην εισαγωγή του βίντεο. «Είμαι ήδη star», «είμαι criminal», λέει ο ίδιος και μιλά για ληστεία σε τράπεζα αλλά και έκρηξη σε ΑΤΜ.

Βίντεο ντοκουμέντο από διαρρήξεις ΑΤΜ

Bίντεο ντοκουμέντο παρουσιάζει την δράση της συμμορίας στην οποία φέρεται να συμμετείχε ο τράπερ. Είναι η στιγμή που τα τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προσεγγίζουν με το επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο το ΑΤΜ μίας τράπεζας στην Ερμιόνη.

Με γρήγορες κινήσεις οι δράστες βγάζουν από το όχημα μεγάλες φιάλες, που προφανώς περιέχουν εκρηκτικές ύλες. Στη συνέχεια, ρίχνουν το αυτοκίνητο πάνω στην πρόσοψη της τράπεζας για να αποκτήσουν πρόσβαση στο ΑΤΜ και να το αδειάσουν ανενόχλητοι.

Σε άλλο βίντεο διακρίνονται να δρουν με παρόμοιο τρόπο ώστε να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας στον Λούρο Πρέβεζας. Στις εικόνες διακρίνονται οι λάμψεις από την ισχυρή έκρηξη που προκάλεσαν στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων.

Χαρακτηριστικές είναι επίσης οι λευκές στολές που φορούν οι δράστες. Είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί, όταν βρίσκονται σε έναν τόπο εγκλήματος προκειμένου να συλλέξουν αποτυπώματα και dna.

Τα μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν συνήθως εντόπιζαν ΑΤΜ παλαιού τύπου, εγκατεστημένων κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές και σε χώρους εκτός καταστημάτων τραπεζών, τα οποία συνήθως εφοδιάζονται με μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments