Πολιτική

Βορίδης: Απόφαση του πρωθυπουργού το περιεχόμενο της ρύθμισης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Βορίδης: Απόφαση του πρωθυπουργού το περιεχόμενο της ρύθμισης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Απόφαση του πρωθυπουργού ο χρόνος εκδήλωσης της πρωτοβουλίας του σχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ακριβές περιεχόμενο της ρύθμισης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Δεν μπορεί να υπάρχουν αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που να δηλώνουν επί χρόνια μηδέν εισόδημα» δήλωσε για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στα Παραπολιτικά 90,1 ο Μάκης Βορίδης

«Απόφαση του πρωθυπουργού ο χρόνος εκδήλωσης της πρωτοβουλίας του σχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ακριβές περιεχόμενο της ρύθμισης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Σε ό,τι αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο και τις αντιδράσεις από επαγγελματικές ομάδες απάντησε πως η κατεύθυνση να περιορίσει τη φοροδιαφυγή είναι σωστή. Σημείωσε πως ο πυρήνας του νομοσχεδίου και η βασική του στόχευση είναι σωστή, ενώ είπε πως δεν μπορεί να υπάρχουν αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που να δηλώνουν επί χρόνια μηδέν εισόδημα ή εισόδημα χαμηλότερο από του ανειδίκευτου εργάτη.

Τόνισε πως η συνάντηση Ερντογάν έρχεται σε συνέχεια της οικοδόμησης ενός οδικού χάρτη για αποκλιμάκωση των εντάσεων και κατευνασμού της επιθετικής ρητορικής.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.