Αθλητισμός

Για πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλούν οι Ολλανδοί

Για πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλούν οι Ολλανδοί

Πηγή Φωτογραφίας: [361408] SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Για πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλούν οι Ολλανδοί, αποκαλύπτοντας πως του προσφέρθηκε θέση εφόσον «κρεμούσε» τα παπούτσια του.

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός είχε το καλοκαίρι πρόταση και εντός ελληνικών συνόρων (σ.σ. όχι από τον ΠΑΟΚ) αλλά και από την Τουρκία, ωστόσο, δεν βρήκε αυτό που ήθελε και συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον «Μπίσε» έδειξαν ενδιαφέρον και τρεις ολλανδικές ομάδες (Φορτούνα Σιτάρντ, Τσβόλε και Αλμίρε Σίτι) αλλά δεν κατέστη εφικτό να τα βρει μαζί τους.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν τα ΜΜΕ της Ολλανδίας, το περασμένο καλοκαίρι, αφού τελείωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο ,ο Ιβάν Σαββίδης του πρόσφερε μια θέση στον ΠΑΟΚ, εφόσον έπαιρνε την απόφαση να «τελειώσει» την καριέρα του. 

Ο Μπίσεσβαρ άκουσε την πρόταση του Σαββίδη αλλά δεν ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ του πρόσφερε μια άλλη θέση στον σύλλογο, αλλά ο Μπίσεσβαρ θεώρησε ότι ήταν πολύ νωρίς για να παραιτηθεί. Ωστόσο, δεν έχει βρει ακόμα νέο σύλλογο. Υπήρξε ενδιαφέρον από Τουρκία και Ελλάδα, όχι όμως από πόλεις που προσέλκυσαν τον Μπίσεσβαρ. Ενδιαφέρον έδειξαν και οι Φορτούνα Σιτάρντ, Τσβόλε και Αλμίρε Σίτι αλλά αυτό δεν υλοποιήθηκε. Τώρα έχουν περάσει λίγοι μήνες και δεν υπάρχει ακόμα τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιεύμα της Voetbal International.

«Θα ήθελα να κάνω μια ακόμη μεγάλη περιοδεία στην Eredivisie, να παίξω έστω έναν χρόνο ακόμη», σημείωσε ο Μπίσεσβαρ, μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα. «Θέλω να το κάνω και για τα παιδιά μου, γιατί θέλω να ζήσουν και αυτά την ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Ολλανδίας».

Πηγή: sdna.gr//Ελένη Μπούντου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments