Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Τα θετικά και τα αρνητικά για την ΑΕΚ σε περίπτωση οριστικής αναβολής [vid]

Κετσετζόγλου: Τα θετικά και τα αρνητικά για την ΑΕΚ σε περίπτωση οριστικής αναβολής [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (06/12) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (06/12) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (06/12) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά σχολίασε την επικείμενη αποχή των διαιτητών από τους προσεχείς αγώνες της Super League: «Αγωνιστικά είναι όλα στον αέρα με την αποχή των διαιτητών. Φαίνεται ότι θα γίνει τώρα, γιατί όλες οι ομάδες καταλαβαίνουν ότι μετά από αυτό που έγινε και την Κυριακή και την Δευτέρα, η απόφαση των διαιτητών έχει λογική. Δεν είναι κάτι το τρελό».

Εν συνεχεία μίλησε για την εντυπωσιακή εμφάνιση της μπασκετικής ΑΕΚ και την επιβλητική νίκη με 110-79 επί της Ντιναμό Σάσαρι: «Για το μπάσκετ, είδαμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ τη διέλυσε τη Σάσαρι. Την Κυριακή είχε νικήσει την Αρμάνι. Δεν είναι ομάδα της πλάκας. Απλά η ΑΕΚ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ευχαριστιέσαι φέτος να βλέπεις μπάσκετ. Ο τρόπος παιχνιδιού της, με τον Πλάθα, είναι πολύ ωραίο και γρήγορο παιχνίδι. Περισσότερο τρώει πόντους στην άμυνα, επειδή είναι γρήγορο το παιχνίδι και υπάρχουν περισσότερες κατοχές. Η ΑΕΚ επέμεινε στο πλάνο της, παρόλο που ήρθαν άσχημα αποτελέσματα στην αρχή. Δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον.

Είναι η πρώτη χρονιά που έχει τόσο καλοί ξένοι και είναι όλοι σε ένα υψηλό επίπεδο. Όσοι βοηθάνε. Ο Χολ ίσως είναι λίγο κάτω από τους άλλους, υστερεί στο σκοράρισμα, αλλά είναι πολύ καλός. Επίσης, Έλληνες παίκτες όπως ο Καράμπελας, έχουν ταιριάξει πολύ στο πλάνο και βοηθάνε. Πέρασε απευθείας στους 16 πλέον η ΑΕΚ στο BCL. Καλό και για ξεκούραση. Θα πάει και αδιάφορη στη Γερμανία με τη Λούντβιγκσμπουργκ, δεν θα χρειαστεί να παίξει εκεί την 1η θέση. Θα έχει καλές διασταυρώσεις στους 16 και θα έχει ευκαιρία να πάει στα προημιτελικά με καλές προϋποθέσεις για να πάει στο Final-4.

Έχει πάει πολύ καλά και ανυπομονώ για το επόμενο ματς με το Μαρούσι το Σάββατο. Βλέπεις μια ομάδα που τα δίνει πολα στο γήπεδο και προσφέρει θέαμα. Είναι δάσκαλος ο Πλάθα. Δεν είναι και πολλοί οι προπονητές με αυτό το βιογραφικό, που έρχονται στο πρωτάθλημά μας και χωρίς η ΑΕΚ να παίζει Ευρωλίγκα. Μην ξεχνάμε ότι από πέρυσι μόνο ο Φλιώνης υπάρχει από πέρυσι».

Όσο για το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες θέλουν να μην έχουν παιχνίδι πριν από ευρωπαϊκό, αλλά δεν ξέρω τι πλάνο είχε γίνει. Ίσως δουλέψει ο Αλμέιδα και κάποια πράγματα στις προπονήσεις που δεν μπορούσε όταν έφευγαν πχ όλοι με τις εθνικές ομάδες. Θα έχει όλο τον χρόνο να δουλέψει με όλους τους παίκτες, αν δεν γίνει το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Η απόφαση των διαιτητών είναι ανθρώπινη. Απλά σχολιάζουμε τις συνέπειες αυτής της απόφασης».

Πηγή: aek365.org

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments