Διεθνή

Φωτογραφία δείχνει 13χρονο να στέκεται πάνω απ’ τη μητέρα του πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου

Φωτογραφία δείχνει 13χρονο να στέκεται πάνω απ’ τη μητέρα του πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου

Πηγή Φωτογραφίας: DA Releases Chilling Crime Scene Photos From the Night Young Teen Allegedly Killed His Mom | CafeMom.com

Ανατριχιαστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα στο υπνοδωμάτιο μιας 39χρονης μητέρας, λίγη ώρα προτού δολοφονηθεί, όπως πιστεύουν οι Αρχές, από τον 13χρονο γιο της, έδωσε στη δημοσιότητα η Εισαγγελία της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ στη Φλόριντα.

Σε μία από τις φωτογραφίες, που καταγράφηκε στις 22.23 εκείνη τη νύχτα, η Γκαρσία εμφανίζεται στο κρεβάτι της αγκαλιά με το νεογέννητο κοριτσάκι της. Μόλις 40 λεπτά αργότερα, στις 23.00, η κάμερα του baby monitor κατέγραψε το δωμάτιο με σβηστά τα φώτα. Το μωρό είναι πλέον στην κούνια του και πάνω από την κοιμισμένη γυναίκα στο κρεβάτι στέκεται απειλητικά ο έφηβος Ντέρεκ Ρόζα, ο οποίος μισή ώρα αργότερα θα καλούσε την Άμεση Δράση για να ομολογήσει την ειδεχθή πράξη του.

Ανατριχιαστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα στο υπνοδωμάτιο μιας 39χρονης μητέρας, λίγη ώρα προτού δολοφονηθεί, όπως πιστεύουν οι Αρχές, από τον 13χρονο γιο της, έδωσε στη δημοσιότητα η Εισαγγελία της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ στη Φλόριντα.

View this post on Instagram

A post shared by Mehdi Sabooripour (@m.sabooripour)

Στο σοκαριστικό υλικό που δημοσιεύουν αμερικανικά ΜΜΕ περιλαμβάνονται εικόνες που κατέγραψε το baby monitor στο δωμάτιο της Ιρίνα Γκασία το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου. Η 39χρονη γυναίκα είχε γεννήσει πριν από 14 ημέρες ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που επίσης εμφανίζεται στα πλάνα, αφού η κούνια του ήταν δίπλα στο κρεβάτι της μητέρας του τη μοιραία νύχτα.

Οι εισαγγελείς που έδωσαν στη δημοσιότητα το υλικό δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενό του. Ωστόσο στις εικόνες που δημοσιεύει η New York Post περιλαμβάνεται και μια σοκαριστική σέλφι που ο 13χρονος πιστεύεται ότι έστειλε σε φίλο του μετά το στυγερό έγκλημα. Ο έφηβος ποζάρει ανέμελα με τη γλώσσα έξω, κάνοντας μια χειρονομία, ενώ στο χέρι του διακρίνεται μια κόκκινη ουσία που είναι πιθανόν το αίμα της μητέρας του

Το αποδεικτικό υλικό περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες από το ένα μαχαίρι με ροζ λαβή που φαίνεται να είναι καλυμμένο με αίμα, και είναι πιθανώς το όπλο του εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης του στην Άμεση Δράση τη βραδιά του φόνου, ο Ρόζα ομολόγησε τον φόνο της μητέρας του και το γεγονός ότι έστειλε στη συνέχεια μια φωτογραφία σε έναν φίλο. Ο 13χρονος, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αριστούχος στο σχολείο, φέρεται να είπε στην τηλεφωνήτρια ότι αρχικά σκόπευε να αυτοκτονήσει με ένα όπλο που βρισκόταν στο σπίτι αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν ήθελε να το κάνει.

Την βραδιά που έγινε το έγκλημα ο σύζυγος της Γκαρσία και πατριός του Ρόζα, που είναι οδηγός φορτηγού, έλειπε στη δουλειά. Το μωρό που ήταν ξαπλωμένο στην κούνια ενώ η μητέρα του δολοφονούνταν ακριβώς δίπλα, είναι σώο και αβλαβές.

Ο έφηβος δήλωσε αθώος για τη δολοφονία της μητέρας του τον περασμένο μήνα και πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικας.

Οι δικηγόροι του ασκούν πιέσεις προκειμένου ο πελάτης τους να μεταφερθεί σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, αντί να παραμείνει πίσω από τα κάγκελα του Metro West Detention Center, μιας φυλακής για ενήλικες κακοποιούς. Την Παρασκευή, ο δικαστής Ρίτσαρντ Χερς άκουσε τα επιχειρήματα των συνηγόρων του Ρόζα σχετικά με την πιθανή μεταφορά του και αποφάσισε να αναβάλλει την απόφασή του για μεταγενέστερο χρόνο, ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος στην νομική του ομάδα να στηρίξει το αίτημά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το φρικτό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται, ο 13χρονος έχει δίπλα του να τον στηρίζουν πολλά μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του που ζήτησε μιλώντας στις κάμερες να δοθεί «μια δεύτερη ευκαιρία» στον γιο του. Οι συγγενείς του Ρόζα εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την απόφαση να δικαστεί ως ενήλικος ο έφηβος. «Ο Ντέρεκ είναι καλό παιδί. Τρυφερός, στοργικός» είπε ένας συγγενής στο δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments