Trash

Dolly Parton- She is back με νέο ροκ άλμπουμ

Dolly Parton- She is back με νέο ροκ άλμπουμ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Dolly Parton

Υπάρχουν μεγάλα ονόματα, υπάρχουν και θρύλοι. Η Έλις Κις στάθηκε αγχωμένη απέναντι σε έναν τέτοιο, για να διαπιστώσει πολύ γρήγορα το αυτονόητο: ότι ένας άνθρωπος με πραγματική αξία και σταθερές αξίες μπορεί να είναι το ίδιο απλός με εκείνον «της διπλανής πόρτας». Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, απολαύστε την αξεπέραστη Dolly Parton!

«Πρέπει να σας πω ότι κάνω αυτή τη δουλειά αρκετά χρόνια, αλλά σήμερα, όσο ενθουσιασμένη είμαι που θα μιλήσουμε, άλλο τόσο είμαι αγχωμένη», της λέω κάπως αυθόρμητα. Εκείνη γελάει. Καθισμένη σε μια καρέκλα σε σχήμα αστεριού, η Dolly Parton φοράει ένα κοντό ροζ τζάκετ, ένα τοπ με βαθύ ντεκολτέ και τζιν παντελόνι. Τα μαλλιά της είναι ένας συνδυασμός γλυκού ροζ και glamorous ξανθού. Είναι πρωί στο Νάσβιλ, την πόλη όπου ζει εδώ και δεκαετίες, και απόγευμα στην Αθήνα. «Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος. Είμαι ένα απλό homegirl! Χαλαρώστε, θα χαλαρώσω κι εγώ και θα το διασκεδάσουμε», μου απαντά. Αυτή η φωνή!

View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Εντάξει! Είστε όμως και τόσα άλλα: βασίλισσα της κάντρι μουσικής, τραγουδίστρια – τραγουδοποιός, ηθοποιός, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, θρύλος! Και τώρα θέλετε να γίνετε και rockstar! Το ελπίζω! (Γέλια). Αν και είναι λίγο νωρίς για να το πει κανείς αυτό. Είμαι όμως περήφανη για το νέο μου άλμπουμ, το Rockstar, που κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 17 Νοεμβρίου [σ.σ.: Το Rockstar είναι το 49ο σόλο άλμπουμ της Dolly Parton και περιλαμβάνει 30 κομμάτια: 9 νέα τραγούδια, γραμμένα αποκλειστικά από εκείνη ή σε συνεργασία με τον στενό συνεργάτη της Kent Wells, και 21 κλασικά και αγαπημένα ροκ κομμάτια. Θα κυκλοφορήσει από την Butterfly Records σε συνεργασία με την Big Machine Label Group και σε αυτό συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Sting, Joan Jett, Stevie Nicks, Pat Benatar, Debbie Harry, Sir Elton John, Sir Paul McCartney, Ringo Starr, Steven Tyler και Miley Cyrus].

Είναι το πρώτο σας ροκ άλμπουμ. Γιατί ροκ και γιατί τώρα;

Πάντα αγαπούσα τη ροκ μουσική. Αλλά και ο σύζυγός μου [σ.σ. ο επιχειρηματίας Carl Dean, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1966] είναι φαν του rock ’n’ roll και όσα χρόνια είμαστε μαζί, έχω ακούσει πολύ. Πέρυσι εισήλθα στο Rock & Roll Hall of Fame και σκέφτηκα ότι, αν είχα ποτέ στο μυαλό μου ένα ροκ άλμπουμ, αυτή ήταν η πλέον κατάλληλη στιγμή. Και μια που θα ήμουν εκεί και θα έβλεπα όλους αυτούς τους ροκ σταρ, θα μπορούσα να τους ζητήσω να πάρουν μέρος σε ένα ροκ άλμπουμ. Κάποιοι είπαν ναι! Η ροκ παρέα που συγκεντρώσατε είναι, πολύ απλά, μοναδική! Μαζί με κάποια κλασικά ροκ κομμάτια, το άλμπουμ περιλαμβάνει και δικά σας τραγούδια. Ένα από αυτά είναι το World on Fire, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει ως single. Έχει πολιτικά μηνύματα αυτό το κομμάτι; Ποτέ δεν έχετε διστάσει να εκφράσετε τις απόψεις σας. Δεν είναι ότι είναι πολιτικοποιημένο, όσο το ότι μιλάει για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή. Υπάρχουν τεράστια προβλήματα και πόνος σε ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ηγεσία των ΗΠΑ, αλλά και με τους ηγέτες όλου του κόσμου που έχουν τη δύναμη να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από αυτήν που κάνουν και να μην αφήνουν αυτά που μας χωρίζουν να μη μας επιτρέπουν να είμαστε πιο ανθρώπινοι και πιο έξυπνοι. Και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσει ο ένας τον άλλο, αντί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βλάψουμε ο ένας τον άλλο για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω το τραγούδι επειδή ανησυχώ, αγαπώ τους ανθρώπους και θέλω να παραμείνω σε αυτόν τον κόσμο αρκετό καιρό ακόμα. Και να δω τα μικρά ανίψια μου και όλα τα άλλα παιδιά να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχαμε εμείς. Είναι ο δικός μου τρόπος.

View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Η μουσική έχει πάντα αυτή τη δύναμη;

Πιστεύω πως ναι. Η μουσική είναι η φωνή της ψυχής, αλλά και η ψυχή των ανθρώπων. Τους φέρνει κοντά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Χαίρομαι που μπορώ να γράφω μουσική, να τραγουδάω και όλο αυτό να βγαίνει προς τα έξω.

Είναι αλήθεια ότι είπατε «όχι» σε δύο διαφορετικές τιμητικές διακρίσεις που σας προσέφεραν ο Donald Trump και o Joe Biden;

Ναι. Δεν είμαι ο τύπος που μπλέκεται σε πράγματα για πολιτικούς λόγους. Αν είναι να λάβω κάτι, θέλω να είναι για κάτι αληθινό, όχι ως κάποια πολιτική δήλωση, δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν σαν πιόνι. Όχι ότι δεν είμαι ευγνώμων για τη σκέψη. Προτιμώ όμως να παραμείνω στον δικό μου δρόμο.

Πάντα ανεξάρτητη! Πώς θα περιγράφατε το making of του Rockstar; Διανύουμε μια εποχή υψηλής τεχνολογίας. Ηχογραφήσατε μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες στο ίδιο στούντιο ή χωριστά;

Έχετε δίκιο, κάναμε και τα δύο. Σήμερα μπορείς να κάνεις τα πάντα απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Όμως, μερικές από τις καλύτερες στιγμές ήταν όταν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με κάποιους στο στούντιο, ο ένας απέναντι από τον άλλο, και να δουλέψουμε μαζί πάνω στα κομμάτια. Μερικοί ήταν σε στούντιο στο Λος Άντζελες, στο Ντιτρόιτ και αλλού, αλλά και πάλι είχαμε πολύ καλή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Ανάμεσα στις καλύτερες στιγμές ήταν όταν η Stevie Nicks ήρθε στο Νάσβιλ για να ηχογραφήσουμε το τραγούδι What has Rock and Roll Ever Done for You και τελικά έμεινε τέσσερις ημέρες. Και η Deborah Harry ήταν καταπληκτική, τραγουδήσαμε μαζί το Heart of Glass, ενώ με τον John Fogerty ηχογραφήσαμε το As Long as I Can See the Light με ζωντανή μπάντα – ήταν πολύ ωραία, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Κάθε ηχογράφηση έχει μια μαγεία, έτσι δεν είναι;

Ναι, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που έχω γράψει εγώ η ίδια και παίρνει ζωή. Έχω να πω όμως ότι, τραγουδώντας αυτά τα κλασικά ροκ κομμάτια που αγαπάμε και εγώ και ο σύζυγός μου, ήταν συναρπαστικό να ακούω τη δική μου φωνή στα ακουστικά. Ήθελα να τα πάω καλά, γιατί ήθελα ο κόσμος του ροκ να είναι περήφανος για μένα, να έχω κερδίσει επάξια τη θέση στο Rock & Roll Hall of Fame, να δείξω ότι τους σέβομαι. Σημαίνει πολλά για μένα το ότι κάποιοι από αυτούς με τους οποίους δουλέψαμε μαζί είπαν ότι έκανα καλή δουλειά. Είμαι περήφανη γι’ αυτό.

Και από την πλευρά σας βάλατε την Dolly Parton στην καρδιά όλων αυτών των τραγουδιών που αγαπάμε. Αν σας ζητούσα να διαλέξετε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ που θα θέλατε να είχατε γράψει εσείς, ποιο θα ήταν;

Τα αγαπώ όλα, αλλά αγαπώ ιδιαίτερα το Open Arms, και στο άλμπουμ κάνει guest εμφάνιση ο Steve Perry, ο οποίος έγραψε το τραγούδι με τον Jonathan Cain. Ο σύζυγός μου πάντα έλεγε ότι έπρεπε να είχαμε ηχογραφήσει αυτό το κομμάτι με τον Kenny Rogers όταν τραγουδούσαμε μαζί, πίστευε ότι θα γινόταν τεράστια επιτυχία. Χάσαμε τον Kenny, αλλά όταν αποφάσισα να κάνω το άλμπουμ, σκέφτηκα ότι μία από τις μπαλάντες που ήθελα να τραγουδήσω ήταν αυτή. Οπότε, ναι, αυτό είναι το τραγούδι που θα ήθελα να είχα γράψει.

Δεν γίνεται να μη σας ρωτήσω πώς ήταν η συνεργασία σας με τον Sir Paul McCartney και τον Ringo Starr στο Let it Be.

Ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα στα οποία έχω ποτέ συμμετάσχει. Ο Paul πήρε μέρος από την Καλιφόρνια. Είχαμε συζητήσει τα φωνητικά και μου είπε: «Θα παίξω και πιάνο αν θες». Κι εγώ του απάντησα: «Και βέβαια θέλω!». Ήταν τόσο γενναιόδωρος! Τον Ringo δεν τον είχα σκεφτεί μέχρι τότε, όμως με το που είχα τον Paul, σκέφτηκα ότι έχουν απομείνει μόνο δύο Beatles, μήπως θα ήθελε και ο Ringo να παίξει; Είχαμε ήδη ηχογραφήσει το κομμάτι κι έτσι εκείνος ηχογράφησε πάνω από τον ντράμερ. Είμαι περήφανη που έχουμε τους Beatles σε αυτό το άλμπουμ. Επίσης, στο ίδιο κομμάτι παίζει κρουστά ο Mick Fleetwood και ηλεκτρική κιθάρα ο Peter Frampton.

Πώς επιλέξατε τα κομμάτια του άλμπουμ;

Όπως έλεγα και πριν, ο σύζυγός μου λατρεύει το ροκ και έτσι διάλεξα πολλά από τα αγαπημένα του, όπως το (I Can’t Get No) Satisfaction και το Open Arms. Και μαζί με αυτά, τα δικά μου κι εκείνα που έγραψα με τον Kent Wells, τον παραγωγό, κιθαρίστα και musical director μου για πάνω από 30 χρόνια. Διάλεξα τραγούδια που αγαπάει ο σύζυγός μου, αλλά και τα οποία μπορώ να τραγουδήσω, γιατί υπάρχουν και κομμάτια που του αρέσουν, όπως κάποια acid rock, στα οποία θα μου ήταν αδύνατον να ουρλιάζω!

Και τώρα βλέπουμε και τη ροκ πλευρά σας.

Όταν κάναμε το άλμπουμ, είπα ότι θα πρέπει να βγάλω και τις αντίστοιχες φωτογραφίες, με τα σωστά ρούχα και μαλλιά, να μοιάζω με ροκ σταρ! (Γέλια) Ήταν και λίγο χιουμοριστικό να ονομάσω το άλμπουμ Rockstar στην ηλικία μου, ενώ έγραψα κι ένα τραγούδι με αυτόν τον τίτλο. Έπρεπε να βγω εκτός της comfort zone του country look μου, να γίνω λίγο πιο σέξι, πιο προχωρημένη. Όμως, όταν αποφασίζω να κάνω κάτι, το φτάνω μέχρι τέλους.

View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Κι ενώ μεταμορφώνεστε σε ροκ σταρ, στο νέο σας βιβλίο Behind the Seams (Πίσω από τις ραφές) μας αποκαλύπτετε πώς έχετε χτίσει τη σήμα κατατεθέν εικόνα σας μέσα από ρούχα, περούκες και ψηλοτάκουνες καουμπόικες μπότες, μεταξύ άλλων.

Ναι, είναι η ζωή μου με τα στρας, το στιλ μου. Ξεκίνησα πολύ νέα στον χώρο και στο βιβλίο παρουσιάζω μερικά από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ρούχα μου. Είναι η διαδρομή μου μέσα από τις ιστορίες των ενδυμάτων και τι σήμαιναν σε κάθε εποχή, αλλά και οι συνεργασίες μου με μικρούς και μεγαλύτερους σχεδιαστές στη σκηνή και στον κινηματογράφο. Σε ένα προηγούμενο βιβλίο, το Songteller, μιλούσα για το πώς γράφω τραγούδια. Στο επόμενο –πρόκειται για τριλογία–, που θα έχει τίτλο Rockstar και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, μιλάω για τη ζωή μου on the road, για τις περιοδείες που έχω κάνει.

Γιατί θεωρείτε ότι είναι τόσο σημαντική η εικόνα;

Όλοι έχουμε μια ιδέα τού πώς θέλουμε να φαινόμαστε και του πώς είμαστε άνετοι στη δική μας comfort zone. Εξαρτάται και από το τι θες να πουλήσεις. Κάθε εταιρεία πρέπει να έχει μια εικόνα (image). Ανέκαθεν ήμουν εξωστρεφής και όταν μπήκα στον χώρο, αισθανόμουν καλύτερα φορώντας φανταχτερά ρούχα, με εντυπωσίαζαν οι γυναίκες που είχαν έντονο μακιγιάζ και πλούσια μαλλιά. Ήμουν πιο κοντά σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να αντιπροσωπεύεις τον εαυτό σου για να νιώθεις όσο πιο άνετος γίνεται και πιστεύω ότι οι άλλοι το αντιλαμβάνονται. Ακόμα κι αν σε βρίσκουν κακόγουστο και τους αρέσει να λένε «ποτέ δεν θα ντυνόμουν έτσι», αν είσαι άνετος στο πετσί και στα ρούχα σου, πιστεύω ότι οι άλλοι σε αποδέχονται.

Και, όπως έχετε πει, είστε μια πολύ επαγγελματίας Dolly Parton.

Είναι αλήθεια, είμαι τρομερά επαγγελματίας, ξέρω καλά τη δουλειά μου, τον εαυτό μου και τι μου πάει. Και δεν μου αρέσει να συμβουλεύω τους άλλους για τη δική τους δουλειά. Όταν κάποιος έρχεται σ’ εμένα για συμβουλές, συνήθως του λέω ότι δεν έχω να δώσω, αλλά ότι μπορώ να προσφέρω κάποιες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, σε κάθε χώρο, βρείτε ποιος είστε και κάντε το επί τούτω.

Ζούμε σε μια εποχή που η εικόνα ανθίζει, αλλά συχνά λείπει η ουσία που μπορεί να την ολοκληρώσει. Χρειάζεται η εικόνα, αλλά και ένας αληθινός άνθρωπος από πίσω της.

Ναι, συμβαίνει αυτό. Στη δική μου περίπτωση, βέβαια, συνέβη το αντίθετο: πολύ μακιγιάζ, πολύ απ’ όλα – κάποιοι επαγγελματίες του χώρου μου είχαν πει τότε ότι κανείς δεν θα με έπαιρνε στα σοβαρά, αν δεν μετρίαζα λίγο την εικόνα μου. Όμως, είχα ανάγκη να είμαι άνετη μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό, στο πώς με παρουσίαζα. Είχε πιο πολύ να κάνει μ’ εμένα και λιγότερο με το τι ήθελα να μεταφέρω στους άλλους, γιατί πίστευα ότι, αν τα τραγούδια μου, το ταλέντο μου ήταν τόσο καλό όσο ήλπιζα, τότε θα πήγαιναν πέρα από την εικόνα μου και θα έβλεπαν την ουσία. Έχετε δίκιο όμως, τώρα είναι πολλοί εκείνοι που ασχολούνται περισσότερο με την εικόνα παρά με εκείνο που έχουν να προσφέρουν. Εγώ το ξεπέρασα και ο κόσμος κατάλαβε ότι αυτή ήταν η δική μου επιλογή για την εμφάνισή μου, για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, και βέβαια ότι διέθετα τα απαραίτητα προσόντα. Δεν θα υποχωρούσα σε τίποτα σε σχέση με αυτό για να ευχαριστήσω κάποιον άλλο, ήταν πιο σημαντικό να ευχαριστήσω εμένα. Το ίδιο ισχύει και τώρα.

Η Dolly Rebecca Parton γεννήθηκε το 1946 στο Pittman Center του Τενεσί, το τέταρτο από τα 12 παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας. Μιλώντας για τον πατέρα της, η 77χρονη σήμερα καλλιτέχνιδα έχει πει πως δεν ήξερε να διαβάζει, όμως είχε ένα επιχειρηματικό δαιμόνιο που το κληρονόμησε και η ίδια. Η Αμερικανίδα σταρ έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει τιμηθεί με 11 βραβεία Grammy. Έχει ιδρύσει το θεματικό πάρκο Dollywood, αλλά και το διεθνές φιλανθρωπικό πρόγραμμα Imagination Library. Ένα από τα αμέτρητα τραγούδια που έχει γράψει είναι το I Will Always Love You, το οποίο ηχογράφησε το 1974. Λίγο αργότερα, ο Elvis Presley ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό και η πανευτυχής Parton είπε σε συγγενείς και στενούς φίλους ότι θα το ερμήνευε και ο «Βασιλιάς». Όμως, λίγο πριν ο Elvis εμφανιστεί στο στούντιο, ο μάνατζέρ του, Colonel Tom Parker, της ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων του τραγουδιού στον Presley κι εκείνη αρνήθηκε, παίρνοντας μία από τις δυσκολότερες επιχειρηματικές αποφάσεις της καριέρας της. Το 1992, η Whitney Houston το ηχογράφησε σε εκδοχή σόουλ, κάνοντάς το ένα από τα εμπορικότερα singles όλων των εποχών. «Όταν κυκλοφόρησε η βερσιόν της Whitney, έβγαλα αρκετά χρήματα για να αγοράσω την Graceland», έχει πει χαρακτηριστικά η Parton.

Υπάρχουν τόσες εξαιρετικές Dolly Parton φράσεις. Αγαπώ πολύ την εξής: «Πιστεύω ότι οι άλλοι θα σου φερθούν με τον ίδιο σεβασμό που εσύ δείχνεις στον εαυτό σου». Όταν μπεις σε έναν χώρο δείχνοντας σεβασμό σ’ εσένα και στους άλλους, ο κόσμος το καταλαβαίνει. Είναι σημαντικό να είσαι περήφανος για το ποιος και ποια είσαι. Πάντα στη δουλειά θα χρειαστεί να κάνεις κάποιου τύπου συμβιβασμό. Όμως, ποτέ, ποτέ δεν πρέπει να θυσιάσεις τα πιστεύω και τις αξίες σου. Για κανέναν λόγο. Ούτε για τα λεφτά ούτε για τη δόξα. Είναι πιο σημαντικό για μένα να παραμείνω πιστή στον πνευματικό μου εαυτό, στη δική μου προσωπικότητα, ώστε να είμαι άνετη και ασφαλής στον χώρο στον οποίο ζω κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία τι γράφει κάποιος σε ένα έντυπο. Και αν έχω κάποιο πρόβλημα, σεβόμενη τον εαυτό μου, να δω πώς θα το χειριστώ, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική μου ζωή.

Έχετε κι αυτό το καταπληκτικό χιούμορ…

Τη δουλειά μου την παίρνω πολύ στα σοβαρά. Όμως, όχι τόσο και τη ζωή, σε σημείο που να μην μπορώ να τη χαρώ. Θα έλεγα ότι γεννήθηκα με μια χαρούμενη καρδιά. Στην οικογένειά μου υπήρχε χιούμορ και στις δύο πλευρές. Όταν μεγαλώνεις, είναι κάτι που έχεις ανάγκη. Και όταν έχεις ζήσει δύσκολα, αν δεν μπορείς να γελάσεις με κάποια πράγματα, τρελαίνεσαι. Αν δεν έβρισκες το χιούμορ σε όλο αυτό, θα ήταν αβάσταχτο. Μπορείς να ανεχτείς σχεδόν τα πάντα όταν έχεις χιούμορ. Για μένα είναι σημαντικό να περνάω καλά. Ναι, να είσαι σοβαρός εκεί που πρέπει, αλλά βάλε και λίγη χαρά στη ζωή σου και δώσε και λίγη εκεί έξω.

Γυναίκες όπως εσείς ανοίξατε τον δρόμο για τις νεότερες γενιές. Πώς βλέπετε τη βιομηχανία της μουσικής σήμερα σε σχέση με τη θέση της γυναίκας μέσα σε αυτήν;

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες τώρα απ’ όταν ξεκίνησα εγώ. Μεγάλωσα με πολλούς άνδρες στην οικογένεια –αδέρφια, θείους, παππούδες– και ήξερα πώς να τους χειριστώ. Δεν αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα με άλλες νεαρές γυναίκες. Όμως, όποιος και να είσαι, γυναίκα, άνδρας, λευκός, μαύρος ή γκρι εξωγήινος, πρέπει να μπορείς να εκφραστείς, να μοιραστείς το ταλέντο σου, να πληρωθείς γι’ αυτό και να έχεις την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων. Όμως, ναι, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα και ελπίζω να υπάρξουν ακόμα πιο πολλές. Είμαι πάντα παρούσα για να ενισχύσω όλο αυτό το girl thing!

View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Τελικά, τι σας έμαθε η ροκ;

Πραγματικά εκτίμησα ακόμα περισσότερο τους ροκ καλλιτέχνες, γιατί είδα όλη τη δουλειά που γίνεται. Όμως, δεν υιοθέτησα κάποια από τα χαρακτηριστικά τους, δεν άρχισα να εκσφενδονίζω τηλεοράσεις από το παράθυρο και να κάνω τα δωμάτια των μοτέλ γυαλιά καρφιά! (Γέλια). Αλλά σέβομαι τόσο πολύ αυτά τα τεράστια τραγούδια και εκτιμώ όλους αυτούς τους μεγάλους καλλιτέχνες που ήταν τόσο πρόθυμοι να πάρουν μέρος στο άλμπουμ. Γνώρισα από κοντά κάποιους από αυτούς, που μπορεί μερικοί να τους θεωρούν τρελούς επειδή είναι rock ’n’ roll, αλλά στην πραγματικότητα είναι καταπληκτικοί, ταλαντούχοι, θερμοί και γενναιόδωροι! Σας ευχαριστώ, τώρα μπορώ να αναπνεύσω και πάλι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments