Ελλάδα

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Δέκα προσαγωγές Κούρδων που πήγαν στη ΛΑΕΔ με πανό [vid]

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Δέκα προσαγωγές Κούρδων που πήγαν στη ΛΑΕΔ με πανό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σε δέκα προσαγωγές Κούρδων που πήγαν στη ΛΑΕΔ με πανό προχώρησε πριν λίγο η αστυνομία.

Το κέντρο της Αθήνας είναι αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σε δέκα προσαγωγές Κούρδων που πήγαν στη ΛΑΕΔ με πανό προχώρησε πριν λίγο η αστυνομία.

Στο κτίριο της λέσχης αξιωματικών επί της Βασ. Σοφίας αναμένεται η συνάντηση του  η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του.

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας: Drones, ελεύθεροι σκοπευτές και σκύλοι της ΕΛΑΣ [vid]

Το κέντρο της Αθήνας είναι αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του κ.Ερντογάν πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου της Αθήνας, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Μέχρι το απόγευμα οι οδοί Κατεχάκη – Μεσογειων – Βασιλ. Σοφίας – Κηφισίας – Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Αμαλίας – Αλεξάνδρας – Μιχαλακοπουλου – Σταδίου – Πανεπιστημίου και Ακαδημίας θα είναι μια απαγορευμένη ζώνη για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Στα ψηλά κτίρια σε ολόκληρη την Αθήνα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα είναι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές οι οποίοι θα καλύψουν όλα τα νευρολογικά σημεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments