Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ συγκινημένη από τότε που έγινα μαμά βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι»

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ συγκινημένη από τότε που έγινα μαμά βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@foureira

Ελένη Φουρέιρα: «Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους»

Η Ελένη Φουρέιρα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Η τραγουδίστρια, με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός στον ξενώνα του Σωματείου «Ελπίδα», αποκάλυψε την αλλαγή που έχει βιώσει ως νέα μητέρα.

Δακρύζοντας η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Πια βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Και πρόσθεσε αργότερα σε δήλωσή της στην κάμερα: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές αλλά η φετινή, είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά και συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι και το πόσο ήρωες είναι αυτοί οι γονείς. Έχουν πολύ μεγάλη φροντίδα εδώ τα παιδιά και είμαι πολύ θετική ότι όλα θα πάνε καλά γιατί παίρνουν πολλή αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments