Οικονομία

ΑΣΕΠ 2Ε/2022: Οριστικοί πίνακες για μόνιμες προσλήψεις στο ΥΠΕΝ

ΑΣΕΠ 2Ε/2022: Οριστικοί πίνακες για μόνιμες προσλήψεις στο ΥΠΕΝ

Πηγή Φωτογραφίας: Energymag.gr

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέσω της προκήρυξης 2Ε/2022.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση μίας θέσης, που θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ), ενώ αφορά στο γνωστικό αντικείμενο «Βιοποικιλότητα χερσαίων οικοσυστημάτων ή θαλάσσια οικοσυστήματα».

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη προκήρυξη προέβλεπε την πρόσληψη 10 ατόμων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 2Ε/2022 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πλήρωση:

9 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) 1 θέσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments