Αθλητισμός

ΕΛ.ΑΣ: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

ΕΛ.ΑΣ: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ,Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας των ΜΑΤ από ρίψη φωτοβολίδας και αυτή την ώρα δίνει σοβαρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας των ΜΑΤ από ρίψη φωτοβολίδας και αυτή την ώρα δίνει σοβαρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νικαίας νοσηλεύεται ο 30χρονος μετά την επιτυχή εγχείρηση στο μηρό – Στο πλευρό του οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Υγείας και ο υφυπουργός Υγείας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο 30χρονος αστυνομικός, ο οποίος τρυματίστηκε σε επεισόδια νωρίτερα έξω από το γήπεδο του Ρέντη, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώντας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως και δημοσίευσε η ΕΡΤ δείχνει τη στιγμή που άνδρες των ΜΑΤ δέχθηκαν βόμβες μολότοφ από ομάδα 150 αγνώστων έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξάγονταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ, «Νίκος Σαμαράς». Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας των ΜΑΤ από ρίψη φωτοβολίδας.

Στο 10-17 του δεύτερου σετ, και με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του League Cup, επήλθε η οριστική διακοπή του παιχνιδιού, αφού έξω από το γήπεδο είχαν ξεκινήσει επεισόδια και η μυρωδιά των δακρυγόνων διαπέρασε το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό μηρό ο 30χρονός αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας και όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε τον άντρα των ΜΑΤ στο μηρό, το ΕΚΑΒ κατέφτασε αμέσως αλλά τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του .Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, αλλά ο τραυματίας μεταφέρθηκε επειδή ήταν κοντά στο σημείο των επεισοδίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments