Πολιτική

Άδωνις για επίσκεψη Ερντογάν: Μεγάλη προσωπική επιτυχία Μητσοτάκη [vid]

Άδωνις για επίσκεψη Ερντογάν: Μεγάλη προσωπική επιτυχία Μητσοτάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, «Η επίσκεψη Ερνογάν αποδείχθηκε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρωθυπουργός ενισχύει έμπρακτα τη διεθνή θέση της Ελλάδας.

«Η επίσκεψη Ερνογάν αποδείχθηκε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, «ο Μητσοτάκης κατάφερε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη διεθνή θέση της χώρας και αυτό καταγράφηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα».

«Έχω βαρεθεί να ακούω το πόσο σημαντική εξωτερική πολιτική έχουν οι Τούρκοι και ότι, δήθεν, εμείς υστερούμε σε αυτόν τον τομέα. Η Ελλάδα έχει καταφέρει όμως πολλά. Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινάει τη συμμαχία Ισραήλ, Αιγύπτου, Κύπρου, Ελλάδας», αναφέρει ο Άδωνις.

«Πάνω σε αυτήν την τετραμερή συμμαχία δένεται με το Ισραήλ, ενώνει τις δυνάμεις της με τις ΗΠΑ, μπλοκάρει το Κογκρέσο τα F – 35, η Ελλάδα παίρνει τα Viber. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην εξουσία και ενισχύει περαιτέρω τη συμμαχία. Υπογράφει την αμυντική συμμαχία με τη Γαλλία, συνάπτει την αμυντική συμμαχία με τις ΗΠΑ, παίρνουμε τα Viber και τα Rafale. Και ο Τούρκος από εκεί που εκτόξευε απειλές τώρα τα «καταπίνει» όλα. Από Αντώνη Σαμαρά μέχρι Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελλάδα ενισχύεται και ο δρόμος αυτός που ενίσχυσε την Ελλάδα. Απτή απόδειξη της διπλωματικής επιτυχίας είναι το γεγονός ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έσπευσε να διορθώσει τον Ερντογάν όταν αυτός αποκάλεσε «τουρκική» τη μειονότητα στη Θράκη», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments