Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω

Πηγή Φωτογραφίας: instagram manchesterunited,Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε με 3-0 εντός έδρας από την Μπόρνμουθ απόψε, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην  Premier League και η πίεση αυξήθηκε γι΄ άλλη μια φορά στον προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ.

Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω για την ομάδα του Τεν Χαγκ που πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη επί της Τσέλσι μεσοβδόμαδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε με 3-0 εντός έδρας από την Μπόρνμουθ απόψε, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην  Premier League και η πίεση αυξήθηκε γι΄ άλλη μια φορά στον προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός έμοιαζε απογοητευμένος καθώς παρακολουθούσε μέσα στη βροχή τον αγώνα του «Ολντ Τράφορντ», καθώς τα «Κεράσια» προηγήθηκαν νωρίς, χάρη στην προσπάθεια του Ντόμινικ Σολάνκε από κοντά μετά από μόλις πέντε λεπτά αγώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited)

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να απειλούν με ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ σε πέντε λεπτά από την Μπόρνμουθ με ισάριθμες δυνατές κεφαλιές των Φίλιπ Μπίλινγκ (68΄) και Μάρκος Σενέσι (75΄), απέναντι σε μια άμυνα «ανέκδοτο».

Η Μπόρνμουθ «μυρίστηκε αίμα» και κυνήγησε περισσότερα γκολ, για να της ακυρωθεί ένα του Ντάνγκο Ουατάρα μετά από έλεγχο του VAR για χέρι του σκόρερ.

Η νίκη της Μπόρνμουθ ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα της νότιας ακτής και την οδήγησε στη σχετική ασφάλεια που προσφέρει η 13η θέση.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6η) φαίνεται διαρκώς να κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, καθώς η οδυνηρή αποψινή ήττα ανέτρεψε όλη την καλή δουλειά και τις εντυπώσεις της νίκης επί της Τσέλσι, μεσοβδόμαδα.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-2 (57΄ πεν. Ματετά – 75΄ Σαλάχ, 90΄+1 Έλιοτ)
  • Μπράιτον-Μπέρνλι 1-1 (77΄ Αντιγκρά – 45΄ Οντομπερτ)
  • Μάντσεστερ Γ.-Μπόρνμουθ 0-3 (5΄ Σολάνκε, 68΄ Μπίλινγκ, 73΄ Σενέσι)
  • Σέφιλντ Γιουν.-Μπρέντφορντ 1-0 (45΄ ΜακΑτί)
  • Γουλβς-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (32΄ Κούνια – 14΄ Τοφόλο)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments