Ελλάδα

Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους

Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) στη Θεσσαλονίκη ,με σκυλιά να κατασπαράσουν και να σκοτώνουν 50χρονη στην περιοχή της Νεοχωρούδας

Σοκ προκαλεί ο θάνατος 50χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, η οποία δέχθηκε επίθεση από σκυλιά στο σπίτι της στη Νεοχωρούδα.

Ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) στη Θεσσαλονίκη ,με σκυλιά να κατασπαράσουν και να σκοτώνουν 50χρονη στην περιοχή της Νεοχωρούδας.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να διέφυγαν της προσοχής από σπίτι κατοίκου περίπου 300 μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ίδιο μέσο, η περίφραξη του σπιτιού της 50χρονης, είναι απροσπέλαστη. Σήμερα ωστόσο πραγματοποιούσε εργασίες κοπής κλαδιών, με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρουν τρόπο να μπουν μέσα.

Λίγο πριν τις 14.00 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσε στο σημείο, ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό της γυναίκας, καθώς ήταν ήδη νεκρή. Τα τραύματα από τα σκυλιά ήταν θανατηφόρα. Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 14:00, τρία σκυλιά διέφυγαν της προσοχής του ιδιοκτήτη τους και πήδηξαν στην αυλή της 50χρονης γειτόνισσάς του με αποτέλεσμα να τη δαγκώσουν σε όλο της το σώμα. Τα ζώα της επιτέθηκαν και την έριξαν στο έδαφος. Συνέχισαν να την δαγκώνουν, μέχρι τη στιγμή που το θύμα ξεψύχησε. Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που έμενε στο διπλανό σπίτι συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments