Lifestyle

«Αν η Μαρία Καβογιάννη ήταν στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα μάσαγε τις κιλότες της!»

«Αν η Μαρία Καβογιάννη ήταν στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα μάσαγε τις κιλότες της!»
«Δεν την παλεύει ο κόσμος. Έχει έρθει ένας μουρλαμός αδιανόητος»

Ο Γιάννης Κατινάκης ήταν καλεσμένος στο Γκαράζ του Ζήση Ρούμπου και αποκάλυψε ότι το όνειρό του είναι να συνεργαστεί με τη Μαρία Καβογιάννη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Katinakis (@giannis_katinakis)

«Η Μαρία Καβογιάννη παίζει πάρα πολύ ρόλο σε αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Ήταν η δική μου διέξοδος σε όλα αυτά που πέρναγα. Εγκλήματα, Ντόλτσε Βίτα. Συγκλονιστική. Με έμαθε πρώτη φορά ότι με κάτι που φοβάσαι μπορείς να γελάσεις. Και σκέφτηκα ότι αυτό που κάνει στη δική μου ψυχή θέλω να το κάνω στον κόσμο. Αν ήταν αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα ήταν σπίτι της και θα μάσαγε τις κιλότες της. Θα το πω αυτό!»

«Δεν την παλεύει ο κόσμος. Έχει έρθει ένας μουρλαμός αδιανόητος. Παλαιότερα σίγουρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο πίσω σε θέματα ενημέρωσης, υπήρχαν παρωπίδες. Επειδή ο κόσμος ήταν πιο αεράτος, δεν ξεσπούσε σε αυτά που μισεί. Από το 2010 και μετά φταίει η κρίση, ήρθε ο κόσμος και ζορίστηκε γιατί δεν μπορεί να φάει; Δεν είναι δικαιολογία για να εξαπολύεις έτσι ανεξέλεγκτα μίσος εναντίον ανθρώπων που έφτιαξε η φύση που έφτιαξε και σένα» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments