Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι κατά όσων υιοθετούν παιδιά επειδή είναι μόδα»

Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι κατά όσων υιοθετούν παιδιά επειδή είναι μόδα»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Lakis Gavalas

Γαβαλάς: «Γιατί να μάθει όλο το σύμπαν αν ένα ομόφυλο ζευγάρι θα υιοθετήσει παιδί;»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή Γεια σου για τις σχέσεις που έχει πλέον με την οικογένειά του μετά τη δικαστική του περιπέτεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

«Αυτές τις γιορτές θα είμαι αγκαλιά με παπλώματα και 2-3 φίλους.

Η αλήθεια είναι ότι οικογένεια θεωρώ τους φίλους μου και τις γιορτές είναι ευκαιρία να είμαστε με αυτούς. Θα πάρω τηλέφωνο τους συγγενείς που δεν μιλούσα. Αν έχω κάνει λάθος να με συγχωρήσουν.

Πήγα στα μπουζούκια και δεν ήταν καμία ντυμένη, ήταν όλες γυμνές. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει το body shaming και απελευθερώνονται.

Δε με βρίσκει σύμφωνο να συζητάμε τόσο πολύ τη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Ας ζει ο καθένας τη δική του ιστορία αλλά δεν είναι ανάγκη να το μάθει το σύμπαν. Είμαι genderless, είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα. Δεν είμαι κατά, είμαι κατά του ουρλιαχτού.

Εάν κάποιος ήθελε να γίνει γονιός από τα 15 του και έχει μεστώσει το μυαλό του και είναι ομοφυλόφιλος φυσικά να το κάνει. Αν δει κάποιος στον δρόμο δύο ομοφυλόφιλους με παιδί θα πει “κοίταξε πώς καταστρέφεται η κοινωνία!”. Θα το πει ή δεν θα το πει; Υπάρχει υποκρισία.

Είμαι κατά όσων υιοθετούν παιδιά ή κάνουν παιδιά μέσω παρένθετης επειδή είναι μόδα και το διαλαλούν με έναν τρόπο σαν να λένε “εμείς είμαστε έτσι και καλά κάνουμε”» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments