Lifestyle

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Το χαστούκι στα Όσκαρ έσωσε το γάμο μου με τον Γουίλ Σμιθ

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Το χαστούκι στα Όσκαρ έσωσε το γάμο μου με τον Γουίλ Σμιθ

Πηγή Φωτογραφίας: cosmopolitan.com

Ενός… χαστουκιού μύρια (καλά) έπονται και όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η στιγμή που ο σύζυγός της χαστούκισε τον Κρις Ροκ στην τελετή των Όσκαρ ήταν καθοριστικής σημασίας για τη σχέση τους.

Το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith) στον κωμικό Κρις Ροκ Chris Rock) κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των Όσκαρ θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων και όπως φαίνεται λειτούργησε “θεραπευτικά” και για τον γάμο του ηθοποιού με την -εν διαστάσει- σύζυγό του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith).

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Αυτό υποστήριξε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό You λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο γάμος της με τον Γουίλ Σμιθ “σώθηκε” από τη στιγμή που ο σύζυγός της χαστούκισε τον κωμικό και ότι η στιγμή αυτή έκανε reset τη σχέση τους.

“Παραλίγο να μην παρευρεθώ καν στα Όσκαρ εκείνη τη χρονιά, αλλά χαίρομαι που το έκανα”, είπε η Τζέιντα . “Τώρα το αποκαλώ το ‘ιερό χαστούκι’, επειδή τόσα πολλά θετικά πράγματα ήρθαν μετά από αυτό”, ανέφερε.“Εκείνη τη στιγμή που τα σ@@@ά χτυπούν τον ανεμιστήρα είναι που βλέπεις πού πραγματικά βρίσκεσαι. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσα να καταλάβω αν θα φύγω από το πλευρό του Γουίλ, χρειάστηκε αυτό το χαστούκι για να καταλάβω ότι δεν θα τον αφήσω ποτέ. Ποιος ξέρει πού θα βρισκόταν η σχέση μας αν δεν είχε συμβεί αυτό”.Η συνέντευξη αυτή, όπως αναφέρει ο Independent, έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψή της ότι η ίδια και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι χωρισμένοι εδώ και επτά χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι ζουν χωριστά από το 2016, το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1997, συνεχίζει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον δημόσια και έχει μιλήσει για την αμοιβαία συνεχή εκτίμησή του. Αλλά παρά τις αρκετές παραδοχές για το ότι είναι χωριστά, η Τζέιντα έχει δηλώσει από τότε ότι θα μείνουν μαζί “για πάντα”.

Οι φήμες ότι το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σχέση άρχισαν να κυκλοφορούν αφού η Τζέιντα δήλωσε σε συνέντευξή της στη Huffington Post το 2013: “Ο Γουίλ είναι ο κύριος του εαυτού του. Είμαι εδώ ως σύντροφός του, αλλά αυτός είναι ο κύριος του εαυτού του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments