Οικονομία

Σαρωτική η επικράτηση της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων, στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Σαρωτική η επικράτηση της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων, στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Πηγή Φωτογραφίας: Εκδήλωση - συζήτηση, από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με αφορμή την παρουσίαση των θέσεών του για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022. Στην συζήτηση συμμετείχαν οι Γιώργος Αλογοσκούφης, Καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρ. Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Λούκα Κατσέλη, Ομότιμη Καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ και πρ. Υπουργός, Μιχάλης Αργυρού, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, Επ. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Το μέγεθος της επιτυχίας αποτελεί το επισφράγισμα μιας συνεπούς και αποτελεσματικής προσπάθειας του Προέδρου του ΟΕΕ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που είναι αντιπροσωπευτικά, η ΔΗΚΙΟ – παράταξη προσκείμενη στην Νέα Δημοκρατία – καταγράφει ποσοστά, που ξεπερνούν πανελλαδικά το 45% (άνοδος πάνω από 7 μονάδες), με τα νούμερα να είναι πολύ υψηλότερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Το μέγεθος της επιτυχίας αποτελεί το επισφράγισμα μιας συνεπούς και αποτελεσματικής προσπάθειας του Προέδρου του ΟΕΕ, Κωνσταντίνου Κόλλια, και των στελεχών της παράταξης, που αναγνωρίστηκε από το σύνολο των οικονομολόγων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments