Πολιτική

Οικονόμου: Θα ζητήσουμε απο την εισαγγελέα να διερευνήσει την σύνδεση χουλιγκανισμού με παράνομες ενέργειες

Οικονόμου: Θα ζητήσουμε απο την εισαγγελέα να διερευνήσει την σύνδεση χουλιγκανισμού με παράνομες ενέργειες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Έχουμε κάνει πράγματα στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας αλλά οφείλουμε να προσαρμόσουμε τη δράση μας για την αντιμετώπιση της αποκτήνωσης του χουλιγκανισμού, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου

Έχουμε κάνει πράγματα στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας αλλά οφείλουμε να προσαρμόσουμε τη δράση μας για την αντιμετώπιση της αποκτήνωσης του χουλιγκανισμού, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου

Στο κεντρικό δελτίου του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στα μέτρα κατα της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έχουμε κάνει πράγματα στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας αλλά οφείλουμε να προσαρμόσουμε τη δράση μας για την αντιμετώπιση της αποκτήνωσης του χουλιγκανισμού, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου. “Θα ζητήσουμε από την εισαγγελέα να εξεταστεί η διασύνδεση του χουλιγκανισμού και με άλλες με παράνομες δραστηριότητες και επανέλεγχο σειράς περιστατικών» ξεκαθάρισε.

Όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει η ΕΛ.ΑΣ. στα γήπεδα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως «χρειάζεται να σταθμίζουμε το ρόλο και τον τρόπο ώστε η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει καλύτερα τη δουλειά της». Όπως είπε ο κ. Οικονόμου «υπάρχει μια αδυναμία ελέγχου ταυτοπροσωπίας στην έκδοση εισιτηρίων και ένα πρόβλημα στη λειτουργία των καμερών στα γήπεδα. Αυτά τα προβλήματα πρέπει και θα λυθούν, ώστε κανείς που δημιουργεί ζητήματα να μην μπορεί να ξεφύγει”, ενώ συμπλήρωσε πως εάν στο τέλος τπυ διμήνου δεν έχουν πληρωθεί οι απαραίτητες συνθήκες, τότε θα επανεξεταστεί το πλαίσιο.

Τέλος όσον αφορά την εξέλιξη των ερευνών για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη και για την πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Οικονόμου ανέφερε πως «υπάρχει πλήθος στοιχείων που θα ξετυλίξει το κουβάρι ακόμη παραπέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments