Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μόνο εσύ! Ανέβηκε 9 θέσεις, πρώτος από Ελλάδα [vid]

ΠΑΟΚ: Μόνο εσύ! Ανέβηκε 9 θέσεις, πρώτος από Ελλάδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου δημοσίευσε (11/12) τον σχετικό πίνακα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι στη Νο55 θέση παγκοσμίως από το Νο64 που βρισκόταν πριν.

Το ranking από τη Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου
Το ranking από τη Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου που φέρνει τον ΠΑΟΚ στην 55η θέση παγκοσμίως, πρώτη ομάδα από την Ελλάδα.

Οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εκεί όπου μετράει ένα αήττητο σερί 11 παιχνιδιών αλλά και η πορεία στην Ελλάδα βελτίωσαν κατά 9 θέσεις τη βαθμολογία του ΠΑΟΚ στο ranking της International Federation of Football History & Statistics (IFFHS) για το διάστημα από τη 1 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2023.

Η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου δημοσίευσε (11/12) τον σχετικό πίνακα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι στη Νο55 θέση παγκοσμίως από το Νο64 που βρισκόταν πριν.

Στην κορυφή είναι η Μάντσεστερ Σίτι και ακολουθούν -στην πρώτη πεντάδα- η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο και η Αϊντχόφεν.

Ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με την Κοπεγχάγη και την Ρασίνγκ Κλουμπ από την Αργεντινή. Για την Ελλάδα, ακολουθούν η ΑΕΚ στην 75η θέση και ο Ολυμπιακός στην 90η.

Πηγή: novasports.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments