Ελλάδα

Ο πατέρας του 18χρονου μίλησε για πρώτη φορά – «Τον ‘έδωσε’ ο κουμπάρος μας που συνεργάζεται με τράπερ»

Ο πατέρας του 18χρονου μίλησε για πρώτη φορά – «Τον ‘έδωσε’ ο κουμπάρος μας που συνεργάζεται με τράπερ»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI news | Βραδινό Δελτίο

«Ο γιος μου δεν έχει ξαναπιάσει φωτοβολίδα ούτε είναι οπαδός Ντρέπεται. Δεν μιλάει καθόλου το παιδί»

Δεν πιστεύει ότι ο γιος του πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη, ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντα.

Μάλιστα ο πατέρας του καθ’ ομολογίαν δράστη που σήμερα Δευτέρα πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη, προχώρησε σε αποκαλύψεις καθώς θεωρεί ότι ο κουμπάρος του που είναι ο «αρχηγός» και έχει σχέση με γνωστό τράπερ τον έμπλεξε και πως κάποιος τον έβαλε να ομολογήσει.

Ο πατέρας του 18χρονου μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή Tlive, ευχήθηκε αρχικά περαστικά στον αστυνομικό. «Η πρώτη δουλειά είναι να γίνει καλά ο αστυνόμος, μόνο ο αστυνόμος. Να γίνει καλά. Ζητάμε χίλια συγγνώμη αν είναι το παιδί το δικό μου χίλια συγγνώμη αλλά δεν είναι. Είναι τέτοιο παιδί… Δεν ξέρω ποιος και τι του κάνανε».

«Είμαι 1000% σίγουρος, κάποιος τον έχει δώσει»

Ακόμα υποστήριξε ότι το παιδί του είναι πολύ συνεσταλμένο και πώς κάποιος τον έμπλεξε πιθανότατα ο κουμπάρος του που είναι ο «αρχηγός» και τον οποίον είχαν για πρότυπο τα παιδιά του.

«Αν το δείτε και του μιλήσετε, θα νομίζετε ότι είναι κορίτσι. Πέφτουν τα μούτρα του… Μπορεί να το έκανε. Δεν είχε πιάσει ποτέ φωτοβολίδα. Δεν ήταν οργανωμένος οπαδός. Κι εγώ και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου πάμε στο γήπεδο. Πώς του ήρθε με κάτι φίλους να πάνε στο βόλεϊ; Τι να σας πω; Το μπλέξανε το παιδί», είπε ακόμα.

«Έχει γράψει στην κατάθεση ότι κάποιος με μούσι, μεγάλος σε ηλικία του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα. 30 χρονών. Δεν έχει ξαναπιάσει τέτοιο πράγμα. Είμαι 1000% σίγουρος, κάποιος τον έχει δώσει. Μπορεί να έριξε, δεν ήμουν εκεί. Αυτός που τον έδωσε, είναι κουμπάρος μας. Αυτός είναι ο αρχηγός. Αυτόν τον είχαν πρότυπο. Έχει ποινικά πολλά αυτός. Είναι 28χρονών, έχει σχέση και με έναν γνωστό τράπερ κι αυτός τον έδωσε στην αστυνομία», προσέθεσε.

«Γράφει η δικογραφία αυτός τον έδωσε, πώς τον έδωσες; Είσαι 28 χρονών και ένας 18χρονος πάει να ρίξει τη φωτοβολίδα γιατί δεν το τραβάς. Έφυγε αμέσως μετά τα επεισόδια. Την κοπάνησε. Το ήξερα ότι πήγαινε μαζί του στο γήπεδο», είπε ακόμα ο πατέρας.

«Ντρέπεται. Δεν μιλάει καθόλου το παιδί» Ακόμα δήλωσε πως ο 18χρονος δεν μπορεί να τον δει γιατί τον ντρέπεται μετά απ’ ότι συνέβη, ενώ όπως είπε η φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό δεν είναι αυτή που πέταξε ο γιος του.

«Δεν μπορεί να με δει το παιδί, ντρέπεται. Τον αδελφό του τον είδε σήμερα στη ΓΑΔΑ. Τι να πει; Ντρέπεται. Δεν μιλάει καθόλου το παιδί. Εμένα ντρέπεται, δεν θέλει να με δει. Αν το είχε κάνει ο γιος μου, γιατί να μην με πιάσει την Παρασκευή το βράδυ που τον πήραμε από εκεί που τους είχαν όλους και να μου πει ότι το έκανε; Πήγα στη δουλειά το Σάββατο και έβγαλε την κάρτα από το κινητό μου, λέγοντάς μου ότι δεν ήθελε να τους ξαναδεί τους άλλους και δεν ήθελε να ξαναπάει στο γήπεδο», σημείωσε ο πατέρας.

«Έχω να φάω από το Σάββατο. Κάναμε τα γενέθλια της εγγονής μου και το βράδυ έφυγε το παιδί, το παρακολουθούσαν όλη μέρα και τον έπιασαν το βράδυ γιατί αυτός πήγε και είπε: ‘αυτός το έκανε’. Πώς το έκανε τον είδες ή βρήκατε θύμα και βάλατε ένα παιδάκι που δεν ξέρει. Κάποιος του είπε πάρ’ το πάνω σου. Υπήρχαν 10 φωτοβολίδες αυτή που είχε ο μικρός δεν είναι η ίδια που κρατούσε ο μικρός», υπογράμμισε και κατέληξε λέγοντας:

«Ζητάμε συγγνώμη. Τι να ζητήσω εγώ από τον άνθρωπο; Αν φταίει ο γιος μου να τιμωρηθεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments