Αθλητισμός

Λάζετιτς: «Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στην ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκης»

Λάζετιτς: «Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στην ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκης»

Πηγή Φωτογραφίας: [365808] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΠ.ΤΟΠΟΛΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανέφερε πως θα ήθελε να υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, διότι θα μοιάζει με φιλική αναμέτρηση.

Ο Ζάρκο Λάζετιτς, προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα, που θα αντιμετωπίσει αύριο ο Ολυμπιακός για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αναφέρθηκε στο άδειο «Καραϊσκάκης», λέγοντας πως θα ήθελε η ομάδα του να παίξει μπροστά στην ατμόσφαιρα των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Παράλληλα δεν έκανε κάποια αναφορά στην φερόμενη επιστολή, που ακούστηκε πως έστειλε η ομάδα του για την παρουσία Σέρβων φιλάθλων στο φαληρικό στάδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζετιτς στη συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: 

Για το ματς: «Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

Για το γεγονός ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι απώλεια γενικώς για το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη συζήτηση εάν αποτελεί πλεονέκτημα ή όχι για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακό. Θεωρούσαμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας έδινε μεγαλύτερο κουράγιο. Θα φανεί σαν ένα φιλικό ματς, ενώ δεν είναι έτσι. Κρίνει μία πρόκριση. Δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για εμάς ούτε για τον Ολυμπιακό».

Για την αισιοδοξία που έχουν: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος, Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Είναι τεράστιο όνομα ο Ολυμπιακός στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments