Lifestyle

Μελαχρινή καλλονή, δουλεύει στη Βουλή: Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες

Μελαχρινή καλλονή, δουλεύει στη Βουλή: Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες

Πηγή Φωτογραφίας: Nea Kriti.gr

Οι γονείς της εδώ και χρόνια ζουν στα Αραβικά Εμιράτα.

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι μόλις 28 ετών, διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και είναι η μαγείρισσα της Βουλής, ενώ φαίνεται πως είναι και συγγενής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ίδια μίλησε στην Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και αναφέρθηκε στα πιάτα της που έχουν κάνει αίσθηση στη Βουλή, τους γονείς κ.α.Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη έχει μακρινή συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πατέρας της, Γιάννης Μητσοτάκης ήταν δεύτερο ξάδελφος του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η 28χρονη πάντως δε νιώθει ότι έχει να κρύψει κάτι και σίγουρα ότι κατέχει ένα τόσο σημαντικό πόστο δεν οφείλεται σε αυτή τη συγγένεια αλλά στις εξαιρετικές σπουδές της στην πιο διάσημη γαλλική σχολή μαγείρων, τη Le Monde, όπου οι συμμαθητές της, την αποκαλούσαν model chef! «Το ότι ασχολήθηκα με τη μαγειρική το οφείλω στους γονείς μου, και ειδικά στον μπαμπά μου που με προέτρεψε να ασχοληθώ με αυτό στο οποίο ήμουν καλή και αγαπούσα. Είχα διαβάσει πολύ για να δώσω Πανελλαδικές. Ήθελα να γίνω αξιωματικός ης Αστυνομίας. Είχα στρεσαριστεί πολύ. Τελικά τη λύση την έδωσε ο μπαμπάς μου. Κάναμε έρευνα μαζί και στα 18 μπήκα στη σχολή. Παράλληλα, εργαζόμουν σε μικρά εστιατόρια μέσω αγγελιών. Δεν πήγα πουθενά συστημένη, μέχρι να φτιάξω τον κύκλο μου» ανέφερε στη συνέντευξή της η 28χρονη Κωνσταντίνα Μητσοτάκη.

Όπως εκμυστηρεύτηκε «η μαγειρική, η κουζίνα είναι δύσκολη. Ορθοστασία, ατελείωτες ώρες δουλειάς, τροφοδοσία, σηκώνεις πολύ βαριά αντικείμενα, τεράστιες κατσαρόλες. Στερείται πολλά. Είναι ένα επάγγελμα που είσαι συνεχώς μέσα στα λάδια, σε υψηλές θερμοκρασίες, στο τρέξιμο. Ίσως γι’ αυτό θεωρείται για μία γυναίκα πιο δύσκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτο» υπογράμμισε στη Secret. Οι γονείς της εδώ και χρόνια ζουν στα Αραβικά Εμιράτα. Ο πατέρας της είναι πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία και εργάζεται χρόνια εκεί. Ήταν επί σειρά ετών στην Ολυμπιακή Αεροπορία κι όταν διαλύθηκε, έφυγε μαζί με την οικογένεια – τη σύζυγο και τις δύο κόρες του – και εργάστηκε σε αραβικές εταιρίες. Έτσι η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη ταξιδεύει συχνά στο Τουμπάι για να βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments