Lifestyle

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα γιατί δεν υπέκυψα σε σεξουαλική παρενόχληση» [vid]

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα γιατί δεν υπέκυψα σε σεξουαλική παρενόχληση» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/studio4_ert

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω φάει σεξουαλική παρενόχληση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ήταν μέρος μιας καταστροφικής εμπειρίας, έφυγα από τις εφημερίδες με πάρα πολύ κλάμα και στεναχώρια

Η Ειρήνη Νικολοπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πολύχρονη καριέρα της στην τηλεόραση, τις δυσκολίες που έχει ζήσει, αλλά και τους παρουσιαστές που βρίσκονται στην τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε πώς ξεκίνησε η καριέρα της.

«Η καριέρα μου ξεκίνησε παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν κανείς δεν ήθελε τη βάρδια εκείνη. Τα πρώτα 10 χρόνια στην τηλεόραση, άρπαξα τόσο πολύ την ευκαιρία που θυμούνται συνεντεύξεις που δεν έκανε άλλος. Πώς να έρθεις σε επαφή με το Πακιστάν εκείνη την εποχή; Με τον Γάλλο πρόεδρο;», είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Ειρήνη Νικολοπούλου (@irenenikolopoulou)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν ένα απολύτως ανδροκρατούμενο επάγγελμα τότε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Αρχικά με βλέπανε ως γυναίκα τύπου “γεια σου, Ειρηνούλα, α ένα ωραίο δερμάτινο παντελονάκι”».

Ανέφερε επίσης, πως στο παρελθόν, είχε δεχτεί έντονη σεξουαλική παρενόχληση. «Έχω φάει σεξουαλική παρενόχληση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ήταν μέρος μιας καταστροφικής εμπειρίας, έφυγα από τις εφημερίδες με πάρα πολύ κλάμα και στεναχώρια. Για αυτό χάρηκα το #metoo γιατί εγώ πέρασα το αντίθετο. Έπρεπε να φτάσει στο άλλο άκρο το bullying για να μπορέσει να ισορροπήσει το πράγμα σήμερα», τόνισε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Τα έχω πει ότι με κολλούσαν στον τοίχο, πήγαινα Πρωτομαγιά και δεν δούλευε κανείς και απλά ο διευθυντής μου ήθελε να είμαστε μόνοι. Στο τέλος απολύθηκα για αυτόν τον λόγο, επειδή δεν υπέκυψα, ειπώθηκε ξεκάθαρα ότι θα απολυθώ. Όταν το είπα μου έλεγαν “έτσι είναι τα πράγματα”. Το κοριτσάκι έπρεπε να παίξει το λιοντάρι για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα, τον συνάδελφο που έβλεπε ότι έχει να κάνει με μια μορφωμένη και ήθελε να της κόψει το λαρύγγι για να προχωρήσει εκείνος και όχι να συμπράξει».

Τέλος, μίλησε για γνωστούς δημοσιογράφους, με τους οποίους συνεργάστηκε στις αρχές της καριέρας τους. «Εγώ έβγαλα τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή μου, ως ρεπόρτερ. Ήταν αμετροεπής, όπως είναι και πανέξυπνος. Του έκαναν παρατήρηση. Ο Νίκος Ευαγγελάτος βγήκε πρώτη φορά στα πρωινά όπως και ο αείμνηστος Γιώργος Τράγκας. Ο Ευαγγελάτος έλεγε τα νέα της ημέρας και της νύχτας. Ο Αντώνης Σρόιτερ τον συνάντησα το 2002, ήρθε για πρώτη φορά από την Espresso μαζί με τον Φρίξο Δρακοντίδη, ήταν δυο διαολάκια. Ο Αντώνης είχε ένα πολύ σοβαρό ύφος. Και οι τρεις είχαν αυτό που πρέπει να σε διακρίνει για να μείνεις στην τηλεόραση, τη μαχητικότητα και γερό στομάχι», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments