Ελλάδα

Γκάζι πυροβολισμοί: Κανένα ίχνος από το μαύρο τζιπ – Ανθρωποκυνηγητό για τους επιβάτες [vid]

Γκάζι πυροβολισμοί: Κανένα ίχνος από το μαύρο τζιπ – Ανθρωποκυνηγητό για τους επιβάτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής από το μαύρο τζιπ, οι επιβάτες του οποίου άνοιξαν πυρ στις 07:00 του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο, στο Γκάζι.

Κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής από το μαύρο τζιπ

Κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής από το μαύρο τζιπ, οι επιβάτες του οποίου άνοιξαν πυρ στις 07:00 του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο, στο Γκάζι.

Τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις νέοι άνθρωποι -αδέρφια οι δύο- που είχαν έρθει από την Κρήτη για το bachelor party του ενός από αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των θυμάτων με μια άλλη παρέα και εικάζεται ότι η συνέχεια δόθηκε με τα όπλα. Από το σημείο η αστυνομία συνέλεξε τέσσερις κάλυκες ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει από το πρωί ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη που πυροβόλησε εναντίων της παρέας των Κρητικών, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή μετά από νυχτερινή έξοδο καθώς έκαναν μπάτσελορ πάρτι σε ένα από τα μέλη της παρέας.

Ο άγνωστος δράστης μαζί με τον συνεργό του επέβαιναν σε ένα τζιπ ανθρακί χρώματος και με αυτό διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς. Η Αστυνομία σαρώνει τις κάμερες ασφαλείας από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν το δρομολόγιο που ακολούθησε το τζιπ και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments