Αθλητισμός

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Πηγή Φωτογραφίας: [365833] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Ευρώπη και στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας αντιμετωπίζει απόψε (20:30, Novasports Prime) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 14η και 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Super League.

Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει βελτίωση με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους, με τους πράσινους να έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρα των Περιστεριωτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 στη Λεωφόρο.

Νοκ άουτ είναι για τον Παναθηναϊκό ο Τζούριτσιτς και ο Βέρμπιτς, ενώ θα εκτίσει την τιμωρία του ο Μλαντένοβιτς. Ο πρώτος συνεχίζει θεραπεία λόγω οιδήματος στη γάμπα, ενώ ο Σλοβένος άσος είναι κλινήρης. Εκτός ασφαλώς παραμένει ο Μάγκνουσον, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα ακόμα λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη τον Σεπτέμβριο, αλλά και ο Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας. Στην αποστολή Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ και Γερεμέγεφ.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Βαλένσια.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments