Αθλητισμός

O Αντετοκούνμπο είδε την τελευταία περίοδο κόντρα στους Πίστονς παρέα με τους γιους του

O Αντετοκούνμπο είδε την τελευταία περίοδο κόντρα στους Πίστονς παρέα με τους γιους του

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot @ClutchPoints,Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν εύκολα των Ντιτρόιτ Πίστονς με 146-114 σ' ένα ξεκούραστο απόγευμα στο NBA για εκείνους αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί στη τελευταία περίοδο και εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή βλέποντας τον αγώνα παρέα με τους γιους του

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν εύκολα των Ντιτρόιτ Πίστονς με 146-114 σ’ ένα ξεκούραστο απόγευμα στο NBA για εκείνους αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παρέα με τους γιους του στον πάγκο παρακολούθησε την τελευταία περίοδο του αγώνα των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις για 26 λεπτά κόντρα στους Πίστονς, με τους Μπακς να έχουν πάρει διαφορά ασφαλείας από νωρίς. Γι’ αυτό λοιπόν επέλεξε να περάσει την τελευταία περίοδο του αγώνα παρέα με τους γιους του, Λίαμ και Μάβερικ, στον πάγκο των “ελαφιών”. Έτσι ο “Greek Freak” απόλαυσε την ξεκούραση του με την καλύτερη δυνατή παρέα ως υπερήφανος πατέρας και έκανε ένα μικρό “διάλειμμα” για τη δύσκολη συνέχεια του NBA.

Την τιμητική τους βέβαια είχαν καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γιοι του Γιάννη μιας και εκτός από την τελευταία περίοδο που έκατσαν μαζί του, έκαναν παρέα και προθέρμανση, “βοηθώντας” τον πατέρα τους σε κάποια σουτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments