Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Ναυάγησε» στο Περιστέρι με 3-2 από τον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: «Ναυάγησε» στο Περιστέρι με 3-2 από τον Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: [365916] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό

Το «τριφύλλι» παρότι βρέθηκε να προηγείται με εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 38′ ισοφαρίστηκε από τον Ατρόμητο στο 45′ από γκολ «δώρο» του Μπρινιόλι, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Βέργο, πλήρωσε ακόμη ένα λάθος του Μπρινιόλι για το 3-1 των γηπεδούχων και μείωσε αργά σε 3-2, πέφτοντας από την κορυφή.

Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να πάρει τη νίκη στον Βόλο για να κλείσει έστω με θετικό τρόπο τη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το ματς:

Πάρα πολύ κακό το ματς στα πρώτα λεπτά, με την ατμόσφαιρα του άδειου γηπέδου να κάνει τις συνθήκες ακόμη χειρότερες στο Περιστέρι. Οι δυο ομάδες είχαν μοιραστεί τις εντυπώσεις και είχαν ουσιαστικά ουξεδετερώσει η μια το παιχνίδι της άλλης με τον μεν Παναθηναϊκό να κυκλοφορεί την μπάλα χαμηλά και τον Ατρόμητο να προσπαθεί να κάνει το ίδιο χωρίς αποτέλεσμα. Ενδεικτικά το μόνο θεαματικό στιγμιότυπο του πρώτου μέρους ήταν τα πυροτεχνήματα εκτός γηπέδου λίγο μετά την έναρξη.

Στο 31′ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή του ματς όταν ο Ατρόμητος βγήκε από τα δεξιά με τον Κούεν να κάνει τη σέντρα με τον Βαλέντσια να κάνει την κεφαλιά και τον Μπρινιόλι να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και αφού προειδοποίησε με τον Παλάσιος και τον Βιλένα σε λίγα δευτερόλεπτα, έφτασε στο γκολ! Ο Χουάνκαρ έκανε την κάθετη στον Παλάσιος που κινήθηκε από αριστερά, με τον Αργεντινό να ανατρέπεται στην περιοχή και να κερδίζει πέναλτι. Ο Φώτης Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 38′ για το 0-1.

Το ημίχρονο έδειχνε να έχει «σβήσει» με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και τον Ατρόμητο να κερδίζει δευτερόλεπτα πριν το τέλος ένα φάουλ. Από την εκτέλεση προέκυψε γκολ για τους γηπεδούχους, αφού ο Μπρινιόλι έκανε κάκιστη έξοδο, αφήνοντας την εστία κενή, με τον Έντερ Γκονζάλεθ να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, καθώς με τη συμπλήρωση 50′ λεπτών ο Ατρόμητος έκανε το 2-1, με τον πρώην “πράσινο”, Νίκο Βέργο, να νικά στον αέρα τον Γεντβάι, στέλνοντας την μπάλα μέσα για το 2-1.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν κάκιστη, αλλά βόλευε τους γηπεδούχους, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να σπάσει την αντίπαλη αμυνα κάτι το οποίο κατάφερε στο 55′. Βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Μαντσίνι, που πάτησε την περιοχή, γύρισε στον Παλάσιος, που σε κενή εστία, με κεφαλιά “ψαράκι” αστόχησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (90’+4′ Ιμερέκοφ), Καμαρά (87′ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (87′ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

Έμειναν στον πάγκο: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Ντιρκς, Κιβρακίδης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι (68′ Αράο), Χουάνκαρ (88′ λ.τ. Κλεϊνχέισλερ), Ρούμπεν, Βιλένα, Παλάσιος (68′ Σπόραρ), Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Έμειναν στον πάγκο: Λοντίγκιν, Ζέκα, Τσοκάι, Γερεμέγεφ.

Πηγή: panathinaikos24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments