Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς για την ήττα στο Περιστέρι: «Με προβληματίζει το πόσο εύκολα δεχόμαστε γκολ»

Γιοβάνοβιτς για την ήττα στο Περιστέρι: «Με προβληματίζει το πόσο εύκολα δεχόμαστε γκολ»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού για την ήττα από τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 3-2 από τον Ατρόμητο για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έπεσε στη 2η θέση, με κίνδυνο να βρεθεί στην 3η τη Δευτέρα (18/12), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει προβληματισμένος για το πόσο εύκολα δέχεται γκολ η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια.

Οι Πράσινοι προηγήθηκαν στο Περιστέρι αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι, με τον προπονητή τους να λέει τα εξής στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη…

Για το ματς: «Δεν ήμασταν καλοί αλλά σίγουρα τα γκολ που δεχθήκαμε είναι κάτι που τελευταία έχει γίνει συχνά, να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ»

Για το τι τον προβληματίζει: «Η ευκολία με την οποία δεχόμαστε τα γκολ»

Για το αν φταίει το γεγονός ότι είχε απουσίες στη θέση του στόπερ: «Καμία σχέση με τις απουσίες. Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν είναι η ώρα να το εξηγήσουμε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, είμαστε υποχρεωμένοι όταν έχεις δύσκολη περίοδο να επιστρέψεις στα στάνταρ της απόδοσης και των αποτελεσμάτων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments