Αθλητισμός

Παναθηναϊκός:Είτε το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Τριφυλλιού,είτε θα συνεχιστεί με 1-0 σετ και 0-0 στο 2ο

Παναθηναϊκός:Είτε το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Τριφυλλιού,είτε θα συνεχιστεί με 1-0 σετ και 0-0 στο 2ο

Πηγή Φωτογραφίας: [364654] VOLLEY LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τον κανονισμό πρωταθλημάτων και περιμένοντας φυσικά την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΣΑΠ

Σύμφωνα με τον κανονισμό πρωταθλημάτων και περιμένοντας φυσικά την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΣΑΠ, το ντέρμπι του League Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που διακόπηκε, είτε θα κατοχυρωθεί υπέρ των «πρασίνων», είτε θα συνεχιστεί από το 1-0 σετ και 0-0 στο δεύτερο.

Για ακόμα μία χρονιά ένα παιχνίδι του League Cup που φέρει και το όνομα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά βρίσκεται στον… αέρα. Φυσικά μιλάμε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω των επεισοδίων που έγιναν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη» ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, επεισοδίων που λόγω της χρήσης χημικών έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο. 

Παναθηναϊκός: Είτε το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του ”Τριφυλλιού”, είτε θα συνεχιστεί με 1-0 σετ και 0-0 στο 2ο

Από τα επεισόδια αυτά και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα είχαμε και την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσουν οι εξέδρες σε όλα τα παιχνίδια της Super League μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου.

Το θέμα είναι ποια θα είναι η τύχη του ματς αυτού. Οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της ΕΣΑΠ και περιμένοντας την απόφαση τα δεδομένα είναι δύο. Είτε η αναμέτρηση θα κατοχυρωθεί υπέρ των «πρασίνων», κάτι που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες, είτε θα αρχίσει και πάλι. Στο να αρχίσει και πάλι τα πράγματα σύμφωνα με τον κανονισμό πρωταθλημάτων βόλεϊ, τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα, όπως μας τόνιζαν από την ΕΣΑΠ.

Συγκεκριμένα από την Λίγκα επισήμαναν πως αν κάποιο παιχνίδι διακοπεί και αρχίσει πάλι, τότε το ξεκίνημά του θα είναι μετά το τελειωμένο σετ. Στο Ρέντη είχε τελειώσει το 1ο που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός και το 2ο στο οποίο το «τριφύλλι» ήταν μπροστά με 18-10 θα αρχίσει από το 0-0. Στο Άγιο Θωμά και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στις γυναίκες είχε συνεχιστεί από τον πόντο αυτό γιατί δεν έγινε οριστική διακοπή, αλλά κάποιου διαστήματος μέχρι και να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς κόσμος καθώς είχε εκκενωθεί ο κλειστό.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι τύχες του αγώνα είναι εξαιρετικά πιθανό να κριθούν στο ΑΣΕΑΔ, όπου αν κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού αναμένεται να προσφύγει ο Ολυμπιακός και αν συνεχιστεί από το 1-0 σετ και 0-0 στο 2ο, αναμένεται να προσφύγει ο Παναθηναϊκός.

Πηγή: Gazzeta.gr//Αναδημοσίευση από paopantou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments