Ελλάδα

Γκάζι: «Κανένας καβγάς – Τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή» λέει ο πατέρας των δύο νεαρών Κρητικών

Γκάζι: «Κανένας καβγάς – Τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή» λέει ο πατέρας των δύο νεαρών Κρητικών

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Με βαρύ ποινικό παρελθόν ο 33χρονος που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή

«Καμία διένεξη, κανένας καβγάς» ξεκαθαρίζει ο πατέρα των δύο νεαρών Κρητικών που πυροβολήθηκαν από τον 37χρονο Αλβανό, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Όπως εξήγησε ο πατέρας των δύο αδερφών μιλώντας στον Alpha, τα παιδιά του και ο φίλος τους περίμεναν ταξί όταν το τζιπ των κατηγορούμενων πέρασε από μπροστά τους και στάθμευσε, με τον οδηγό να κατεβαίνει από το όχημα να τραβά το όπλο του και να πυροβολεί εναντίον των μελών της παρέας.

«Τα παιδιά περιμέναν ταξί να τους πάρει και πέρασαν από εκεί, τους πυροβολήσαν στο κεφάλι. Είχανε περάσει πολύ ωραία γελάγανε απέξω, πέρασε ένα τζιπ, σταμάτησε κατέβηκε και τους πυροβόλησε στο κεφάλι. Καμία διένεξη κανένας καβγάς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Κανένας δεν ενόχλησε κανέναν, ούτε είχαν ξανασυναντηθεί, όυτε τους είχαν ξαναδεί. Σταμάτησαν και τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή. Τα παιδιά μας είναι σοβαρά ήρθαν για το γάμο, διασκεδάσαν και θέλανε να φύγουνε», δήλωσε επίσης.

Αναφερόμενος στον συλληφθέντα αλλά και τον δράστη που ακόμα διαφεύγει, ανέφερε: «Αυτούς τους πιάνουνε και τους βάζουν και τους βγάζουνε. Τους αλήτες που πιάνουν και τους βάζουν και τους φέρνει η Αστυνομία και πάτε στους δικαστές και τους αφήνουν και φεύγουν».

Το ποινικό παρελθόν του 33χρονου

Προς επίρρωση των όσων αναφέρει ο πατέρας των δύο Κρητικών που πυροβολήθηκαν στο Γκάζι, «πλούσιο» είναι το ποινικό παρελθόν του 33χρονου που συνελήφθη για το περιστατικό με τους και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.

Ο ίδιος άνθρωπος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν 5 φορές για διάφορα αδικήματα ενώ από το 2019 είχε περιοριστικούς όρους παρουσίας μια φορά τον μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Μελισσίων.

Πιο συγκεκριμένα, το 2008, ο 33χρονος κατηγορείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλοπηγής για διακίνηση μεταναστών. Το 2010 κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών στη Θεσπρωτία.

Το 2012 πιάνεται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου και κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, κλοπές, όπλα και ναρκωτικά. Τρία χρόνια αργότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Τέλος, το 2019 κατηγορείται και πάλι από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments