Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τους “εργάτες γης”

ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τους “εργάτες γης”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την κατάθεση αιτήματος ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για τους μετανάστες, ανακοίνωσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος.

Η τροπολογία έχει κατατεθεί στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής

Την κατάθεση αιτήματος ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για τους μετανάστες, ανακοίνωσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος.

Η τροπολογία έχει κατατεθεί στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, και δίνει τη δυνατότητα τριετούς παραμονής για εργασία, σε παράνομους μετανάστες που εργάζονται τα τρία τελευταία τρία χρόνια και ως τις 30 Νοεμβρίου στην Ελλάδα, έχουν βεβαίωση από εργοδότη και έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

Καιρίδης για Σαμαρά: Κάναμε μια ρύθμιση που απαντά σε όλες τις αιτιάσεις του [vid]

Για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που εισάγεται σήμερα, Δευτέρα (18/12) στην Ολομέλεια της Βουλής και περιλαμβάνεται και τη τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες, που χορηγεί σε αλλοδαπούς άδειες παραμονής για εργασία μίλησε ο αρμόδιος υπουργός.

«Φέραμε μια περιορισμένη ρύθμιση, πολύ καλά σχεδιασμένη» επεσήμανε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο ο Δημήτρης Καιρίδης.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υπογράμμισε πως «η μεταναστευτική πολιτική δεν αλλάζει».

Ερωτηθείς για την αντίθεση που εξέφρασε στην τροπολογία ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ο Δημήτρης Καιρίδης ανέφερε ότι «κάναμε μια ρύθμιση που απαντά σε όλες τις αιτιάσεις του Αντώνη Σαμαρά. Δεν δημιουργούμε φάρο. Αφορά αφίξεις πριν το 2021» προσθέτοντας ότι «τον κύριο σαμαρά το σέβομαι απόλυτα όπως και όλοι στη ΝΔ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments