Αθλητισμός

Conference League: Τα ζευγάρια που μπορεί να βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ [vid]

Conference League: Τα ζευγάρια που μπορεί να βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στις 23 Φεβρουαρίου ο «Δικέφαλος» μαθαίνει αντίπαλο για τους «16» του Conference, ο οποίος θα προκύψει εκ των 7+1 ζευγαριών που βγήκαν στα play offs

Στις 23 Φεβρουαρίου ο «Δικέφαλος» μαθαίνει αντίπαλο για τους «16» του Conference, ο οποίος θα προκύψει εκ των 7+1 ζευγαριών που βγήκαν στα play offs

Ο αήττητος στην Ευρώπη «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο Conference.

Μία νίκη και μία ισοπαλία με Μπεϊτάρ, Χάιντουκ, δύο νίκες με Χαρτς και άριστα στα προκριματικά του καλοκαιριού. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στον όμιλο, 16 βαθμοί και απόλυτο ρεκόρ για ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες έχει ισοπεδώσει τους πάντες στο πέρασμά του και ετοιμάζεται ήδη για τους «16».

Στις 23 Φλεβάρη μαθαίνει αντίπαλο. Και στις 7/14 Μαρτίου οι «ασπρόμαυροι» παίζουν μία θέση για τους «8». Σήμερα, στην κλήρωση των play offs, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έμαθε τα 7 ζευγάρια από όπου μπορεί να προκύψει ο αντίπαλός του. Συν μία ιδιαιτερότητα. Τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον βρει μπροστά του ο «Δικέφαλος». Από τα προημιτελικά και μετά επιτρέπονται οι συναντήσεις ομάδων από την ίδια χώρα. Αλλά αν η Φερεντσβάρος αποκλείσει το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ, τότε θα μπει και εκείνη στις υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Δείτε τα 7+1 ζευγάρια από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ:

Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Σερβέτ – Λουντογκόρετς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments