Lifestyle

Αίας Μανθόπουλος: Πυρ και μανία η κόρη του – «Η σύντροφος του έχει το προφίλ του και δεν δίνει το κινητό»

Αίας Μανθόπουλος: Πυρ και μανία η κόρη του – «Η σύντροφος του έχει το προφίλ του και δεν δίνει το κινητό»

Πηγή Φωτογραφίας: PatKiout.gr

Εκνευρισμένη η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου. Με ανάρτησή της ζητά να σταματήσουν να ανεβάζουν βίντεο με τον πατέρα της στο προφίλ του.

Ενοχλημένη η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, καθώς μετά τον θάνατό του, η σύντροφος του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταματοπούλου διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο facebook.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα η κόρη του ηθοποιού τονίζει πως η σύντροφός του, αρνείται να δώσει πίσω την συσκευή με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο Αίαντας Μανθόπουλος στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Ιάκωβος Μυλωνάς (@iakovosmilonass)

«Ξέρουμε ότι η κα Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ, καθώς έχει την συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στις αναρτήσεις στο facebook.

Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτή την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αντί να επικεντρωθούμε, εγώ και ο αδελφός μου ο Χρήστος σε αυτό το πένθος και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανέναν σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του», ήταν οι δηλώσεις της κόρης του ηθοποιού.

Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου κατέληξε: «Είναι απίστευτα τρομακτικό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments