Lifestyle

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Με έβριζε ο οδηγός αυτοκινήτου λόγω του σορτς που φορούσα» [vid]

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Με έβριζε ο οδηγός αυτοκινήτου λόγω του σορτς που φορούσα» [vid]
Ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος μίλησε για τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει λόγω της διαφορετικότητάς του, αλλά και για την αστυνομική βία.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβία που έχει αντιμετωπίσει.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Georgopoulos (@konstantinos.georgopoulos_)

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε πως λίγο πριν μπει στο στούντιο για την εκπομπή, αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από την ΕΡΤ, τον χλεύασαν για τη σεξουαλικότητά του.

«Τωρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο κι έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ και καθώς προχωρούσα, άκουγα φωνές, κοροϊδίες. Σας φαίνεται απίστευτο;», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του. «Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έναν πατέρα και δύο αδέρφια, οπότε έζησα πολύ γερά την πατριαρχία. Η μητέρα μου έκανε μια άλλη οικογένεια κι αποφασίστηκε εμείς να μεγαλώσουμε με τον πατέρα μας. Είμαστε τρία παιδιά. Έχω μια μεγαλύτερη αδερφή κι έναν αδερφό μικρότερο. Ήμασταν μια οικογένεια αρκετά λαϊκή. Ο πατέρας μου ήταν από ένα χωριό στην Άρτα», εξήγησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments