Lifestyle

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο»! Απίστευτη παίκτρια έλυσε το γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο»! Απίστευτη παίκτρια έλυσε το γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Ο τροχός της τύχης

Η Βασιλική κατάφερε να βρει τις δύο λέξεις που ήταν σχετικές με το σούπερ μάρκετ και να λύσει το γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στιγμές αγωνίας στο πλατό του «Τροχού της τύχης» αφού η νικήτρια της ημέρας που κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό από τους συμπαίκτες της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τους τρέλανε όλους την ώρα του τελικού γρίφου.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης 19/12 στο επεισόδιο του γνωστού δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, η Βασιλική νίκησε τους δύο αντιπάλους της κι έφτασε στον τελικό διεκδικώντας ένα επιπλέον χρηματικό ποσό ή το αυτοκίνητο.

View this post on Instagram

A post shared by Star Channel (@starchanneltv)

Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να δίνει σύντομα τις οδηγίες για τον γρίφο, καθώς και τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α που είναι συμφωνημένα από την παραγωγή να ανοίγουν σε όλους τους τελικούς γρίφους, η Βασιλική επέλεξε στη συνέχεια τα δικά της γράμματα. Η κατηγορία για τις ζητούμενες λέξεις ήταν «Στο Σούπερ Μάρκετ» όπως ανακοίνωσε κι η Νατάσα Κουβελά. Και η παίκτρια από την πλευρά της διάλεξε το Ν, το Μ, το Ρ, ενώ από τα φωνήεντα επέλεξε το Ι.

Για μια στιγμή ο παρουσιαστής νόμισε πως ο γρίφος χάθηκε, αλλά η Βασιλική έκανε την ανατροπή και τον έλυσε ένα δευτερόλεπτο πριν λήξει ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της και κέρδισε συνολικά 5.700 ευρώ. Οι πανηγυρισμοί στο πλατό ήταν αναμενόμενοι από την παίκτρια και τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments